Signifikant signatur for elektriske busser i Manisa

Der blev underskrevet en protokol mellem Manisa Metropolitan Municipality og Manisa Organised Industrial Zone for at etablere ladestationer i den organiserede industrielle zone til det elektriske busprojekt, der skal implementeres i 2018.


Manisa Metropolitan Kommunes borgmester Cengiz Ergün og Manisa Organised Industrial Zone (MOSB) Formand Sait Cemal Türek underskrev en protokol mellem det elektriske busprojekt, der skal implementeres i 2018 busstationer inden for projektets omfang var forbundet med protokollen. I henhold til protokollen vil Manisa Organised Industrial Zone påtage sig opførelsen af ​​ladestationer.

Bir En del af denne ændring ”
Borgmester Cengiz Ergün, der gav information om protokollen efter underskrivelsesceremonien, sagde: ”Vi havde en anmodning fra MOSB om opførelse af ladestationer af køretøjer i OIZ for nylig på grund af udbud på den elektriske bus i Manisa. I et område, der er udpeget af dem, vil konstruktionen af ​​bygningen samt tildelingen af ​​placering og konstruktion af bygningen blive udført af MOSB. Jeg udtrykker min taknemmelighed til alle dem, der har bidraget til Manisa-befolkningen. Cirka 2 har ydet store bidrag til opførelsen af ​​mere end millioner pund og bygningens placering. Det, der er vigtigt, er, at nogle af ændringerne i de beslutninger, vi har truffet med Manisa-centret i Manisa, for at folk skal være hurtigere og lette trafikken. Jeg vil gerne takke MOSB-formand Sait Cemal Türek og dem, der har bidraget til transport af mennesker til MOSB, transport af køretøjer og opladning af køretøjer både inden for og uden for arbejdspladsen.

Iz Vi er med dem i deres investeringer ”
Den Moiz Formand Said Jamal Turek Manisa organiseret minder om, at blandt Tyrkiets eksempel industriområder Industrial Zone, "50, som beskæftiger mere end tusind, et hold trængsler foruden den økonomiske merværdi i forhold til byen er på dagsordenen. Især i vores møder med borgmesteren for Metropolitan Kommune for at finde ud af, hvordan vi kan producere løsninger inden for transportområdet, føler vi, at vi er gældsfulde over for vores by som MOSB i det elektriske busprojekt, der er en miljøvenlig investering i vores kommune. Vores kan bestemt være betydelig. Vi har her vist, at vi som interessent er ved deres side i deres investeringer, og vi ønsker virkelig at bidrage til løsningen. I vores servicestøtteområder i vores region tildelte vi et areal på cirka 8 tusind kvadratmeter til brugen af ​​vores kommune som parkeringsarealet, hvor disse køretøjer kan parkere og ladestationscentret på cirka 1700 kvadratmeter. Forhåbentlig lykke heldigvis til Manisa, m sagde han.

Præsidenter underskrev protokollen
Efter talerne var Nihat Akyol, MOBS-bestyrelsesformandens rådgiver, MOSB-direktør Funda Karaboran, Manisa Metropolitan Kommunes transportafdelingsformand, Mümin Deniz, til stede ved protokollen, MOSB-formand Sait Cemal Türek og Manisa Metropolitan Mayor Cengiz Ergün underskrev protokollen.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar