Tyrkiets første rum tema Centre Construction Rises

af BCCI 'Gökmen Projekt byggeri i gang' under Tyrkiets stigende opførelse af det første rum-tema center.

Videnskab, Industri og Teknologi ministeriet, Tyrkiet videnskabelig og teknologisk forskning råd i Tyrkiet (TUBITAK) og Bursa Metropolitan Kommune understøtter 13 tusind kvadrat Gökmen igangværende byggeri på området for luftfart og Training Center (GUHE I), færdiggørelse af de bedste i Europa, verdens første 5 luftfart og en af ​​pladscentrene.

Space og luftfart uddannelsesformål og GUHE samling vil finde sted i udstillingen, 200 millioner pounds budget og rum med moderne arkitektur og fremtiden for Tyrkiets vigtigste centrale position inden for luftfart.

Ca. 150 interaktiv samling vil lære luftfart og rumfart innovationscenter vil omfatte en lang række applikationer med lodret vindtunnel guhem fra hinanden som moderne flysimulatorer på første sal.

På anden sal, der hedder cak space floor gezegen, vil der blive præsenteret oplysninger om atmosfæriske begivenheder, solsystem, planeter og galakser. Med gravitationsrummet på denne etage vil besøgende til centrum kunne opleve rummiljøet.

Centret, hvis fundament blev lagt i august, er planlagt at blive gennemført om et år.

"Vi sigter mod at øge BURSA Tyrkiets første ASTRONAUT"

BTSO bestyrelsesformand Ibrahim Burkay, centeret, ungdomsuddannelses- og videregående uddannelsesniveau vil øge bevidstheden om rum og luftfart, sagde han.

I centrum vil der være workshops og laboratorier, hvor træningsprogrammer finder sted, samt udstillingsområder, sagde Burkay,

Er lande, der har et udtryk inden for luftfartssektoren, vokser også deres astronauter. I vores land, som er kommet til at producere indenlandsk satellit, bør vi skabe mere bevidsthed i vores ungdom om rum og luftfart. I den forstand er vi den nye generation af rummet, og som et resultat af dette arbejde for at udbrede kendskabet inden for luftfart og vi sigter mod at være den første astronaut fra Tyrkiet, Bursa. "

Burkay, BCCI lederskab i rummet, udtryk for, at luftfartsindustrien og forsvarsindustrien i det vigtige arbejde, der udføres, "Bursa maskine, konvertering af en stærk infrastruktur i sektorer som bilindustrien og tekstil rumfart og har potentiale til at have indflydelse på forsvarsindustrien. Vi har brug for vores kümelenme virksomheder, der opererer i sektoren resultat af arbejdet i vores forening, har vi skabt både en væsentlig kræfter bringer folk sammen. Bursa er nu i høj værditilvækst sektorer som luftfart og forsvar gennemført den dyrebare produktion stiger til positionen af ​​dommer. "Han sagde.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar