Çambaşı Plateau-skifaciliteter åbner i december

Borgere flockede især i sommermånederne Çambaşı Plateau fortsætter med at arbejde for genoplivning af vinterturismen. Ordu Metropolitan Municipality, Çambaşı Ski Centre, som er planlagt til ibrugtagning i vintersæsonen, har varm asfalt.


FACILITET VIL VÆRE I SERVICE I VINTERSÆSEN

Tyrkiet skiforbund (MHF) ved vil blive drevet og dag om 2 tusinde 500 mennesker om, at begyndte sin virksomhed i løbet af vintersæsonen anlægget, som vil tjene Metropolitan borgmester Enver Yilmaz, han sagde han gjorde de sidste forberedelser i anlægget.

7 THOUSAND M2 HOT ASPHALT SPILLEDET

Præsident Enver Yilmaz, "I år åbner vi tjenesten, vores varme asfaltarbejde udførte Tyrkiets havbaserede Çambaşı vores Ski 7/24, en af ​​de nærmeste anlæg blev afsluttet. Varmt asfaltarbejde blev udført af vores hold på alle veje i anlægget og på parkeringspladsen, og et areal på 7 tusind kvadratmeter blev kombineret med varm asfalt. Tiltrækningen af ​​vores Çambaşı-plateau, som er et vigtigt mærke for udviklingen af ​​vores Ordus turisme, vil stige med anlægget, der skal åbnes. "Vores skicenter, som vil yde et stort bidrag til vinterturisme i Sortehavet, bliver det største skicenter i det østlige Sortehavsregion."sohbet

Feza.Net