Eskişehir transport hovedplan er færdig

Eskişehir Transportation Master Plan (EUAP) 'Endelig rapport', som blev udarbejdet af Eskişehir Metropolitan Municipality for Istanbul tekniske universitet (ITU) og Eskişehir Osmangazi University (ESOGÜ) blev afsluttet. Rapporten blev præsenteret for offentligheden på en workshop, hvor repræsentanter for relevante institutioner og organisationer blev inviteret.

Istanbul Tekniske Universitet (ITU) Lektor Assoc. Dr. Onur Tezcan Eskişehir Transport-masterplan inkluderer fund og anbefalinger vedrørende nye offentlige transportlinjer, eksisterende vejtransportsystemordninger, ændring af vejnet og fodgængerprojekter.

I workshoppen afholdt i Taşbaşı Culture Center Red Hall, Assoc. Dr. Kemal Selçuk Öğüt og Assoc. Dr. Onur Tezcan holdt en præsentation. Stedfortrædende sekretær for Eskişehir Metropolitan Municipality Mustafa Ünal og viceborgmester Hüseyin Erdemir holdt talen inden åbningen af ​​workshoppen og takkede İTÜ, ESOGÜ, Metropolitan Municipality-relaterede enheder og bidragende ngo'er og institutioner.

ITU Instructor Assoc. Dr. Kemal Selçuk Öğüt gav information om kort- og mellemlangtidsundersøgelser. Når han sagde, at de har samlet værkerne under hovedoverskriften 3, sagde Öğüt: ”Den første handler om vej og kryds, den anden handler om cykeltransport, og den tredje handler om fodgængere. Hvad angår veje og kryds, gennemførte ESOGÜ tælleundersøgelser ved 150-krydset i Odunpazarı- og Tepebaşı-distrikterne og 20-krydset i andre distrikter. Her har vi foretaget undersøgelser af fysiske regler, forretningsregler og forbud

Hvad angår rådgivningsparkeringspladserne: ”Vi tog parkeringspladserne ved gaden ned i parkeringslommerne. Mustafa Kemal Ataturk, Suleyman Cakir, Ziya Pasha gader bør ikke parkeres. Der er ingen måde at udvide gaderne på, når vi reserverer parkeringslommer. Det er umuligt at indsnævre fortovene, fordi fortovene er meget smalle. Parker bør forbydes i disse tre gader. ”

Öğüt oplyste, at de havde en undersøgelsesundersøgelse om cykelstier, og at folk tager højde for, hvor de vil gå på cykel, og sagde: ada I denne undersøgelse havde vi til formål at kombinere eksisterende cykelstier. Vi oprettede et cyklenetværk. ”

Öğüt sagde, at de planlagde, at områderne skulle gå fodgængere i to faser, og sagde: Forey Til fodgængertrafik bør de eksisterende fodgængerfortove kun bruges til fodgængere. Man ser imidlertid, at fodgængers fortove er besat af kunsthåndværkere i mange gader og gader i Eskişehir. I dette tilfælde er fodgængere tvunget til at gå vejen. Fodgængers fortove bør stilles til rådighed for fodgængere med nøje kontrol. Efter at vi har arrangeret vejkrydsene, har vi adskilt de resterende steder til fodgængere. Vi forsøgte at udvide fortovene ”.

Istanbul Tekniske Universitet (ITU) Lektor Assoc. Dr. Onur Tezcan oplyste, at de har skabt løsninger til langvarig transport i Eskişehir. Tezcan erklærede, at de forudser en fremskrivning om, hvordan Eskişehir vil blive med hensyn til transport, befolkning og andre egenskaber i 2035 og sagde, kadar Indtil 2035 vil befolkningen i Eskişehir stige med næsten 68. Beskæftigelsen stiger med 70 procent. Der vil være markante stigninger i antallet af registrerede køretøjer. Dette vil tilføje nye problemer på eksisterende flaskehalser. I vores undersøgelse brugte vi den reviderede masterplan for året 2035. De data, vi modtager her, spiller en vigtig rolle. Der er forskellige offentlige transportløsninger i Eskişehir Transportation Master Plan. Mens der skabes disse scenarier, der er baseret på at give bæredygtig adgang til nye udviklingsområder, centrum, OIZ og andre industrielle ejendomme, eksisterende og nye universitetsområder, byhospitaler og andre store hospitaler, Hasan Bey Logistics Center, busstation, jernbanestation og lufthavn, centrale distrikter. Vi handlede. ”

I det sidste afsnit af den endelige workshop om Eskişehir Transportation Master Plan blev rapporten udarbejdet af Prof.Dr. Dr. Haluk Gerçek, Assoc. Dr. Onur Tezcan, Assoc. Dr. Kemal Selçuk Öğüt besvarede spørgsmålene fra deltagerne.

Aktuelle auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 2. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Årsmøde for forretningsmedlemmer

  Januar 29 @ 08: 00 - Januar 31 @ 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Highway Overpass på Malatya-Çetinkaya Line

  Januar 29 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Udbudsmeddelelse: Gennemførelighed af tagtype solenergianlæg (TÜDEMSAŞ)

  Januar 29 @ 14: 00 - 15: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar