Office Railway Underpass

Diyarbakir Metropolitan Kommune, som fornyer muren på Office Underpass og belyser fodgængerovergange, vil dekorere udvendige facader af passagen med historiske figurer af byen.


Diyarbakır Metropolitan Municipality fornyer Office Underpass, der forbinder Yenişehir og Bağlar distrikter og krydser jernbanen. Team i renoveringen arbejder i første omgang de kunstige marmor i fare for at falde væk fra væggene. Præfabrikerede 30 tusind 26 kvadratmeter præfabrikerede væg blev installeret i stedet for de kunstige marmor, der blev fjernet. DISKI Generaldirektoratets hold, regnvand undervandsrehabiliteringsarbejde udført underpass.

Fodgængerovergange oplyst

2 fodgængerovergangen i underpasset er også blevet fornyet. De fodgængerbroer, som var præfabrikerede på væggene, blev også belyst, og der blev givet nødvendig belysning. Borgere, der tidligere har brugt vejen, hvor toget skinner, med implementering af belysning kan bruge fodgængerunderlag.

Byen vil blive dekoreret med historiske figurer

Inden for rammerne af "Office Underpass Work Büyük brugte Metropolitan Kommune samme præfabrikerede væglægningsproces på væggen af ​​Koşuyolu Park. Efter at have lagt de præfabrikerede vægge, vil lagene male alle væggene. Inden for rammerne af det samme arbejde vil fortovets værker blive startet på et samlet areal på 1000 kvadratmeter i landskabsarrangementet.

Efter maleriets arbejde bliver de ydre facader af Office Underpass dekoreret med historiske figurer af Diyarbakır. Arbejdet forventes afsluttet i oktober.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer