Bogen blev uddelt til borgerne på sporvogne til Kayseri Bogmesse

14-22 afholdes af Kayseri Metropolitan Municipality mellem oktober og oktober. På Kayseri bogmesse blev bøger distribueret til borgerne på sporvogne. Borgmester Mustafa Celik inviterede også borgerne til bogmessen ved at tage sporvognen. Borgmester Çelik bad om støtte til Şehir studiestad ..
Før bogmessen, der skulle afholdes af Metropolitan Municipality i Kayseri World Trade Center, blev der offentliggjort på sporvogne. I løbet af natten blev bøger og pjecer om messen hængt på alle køretøjer. Fra de tidlige timer om morgenen blev passagererne på sporvogne mødt med bøger. Passagerer læser bøger, der distribueres til deres skoler eller arbejdspladser.


I løbet af dagen deltog Mustafa Çelik, borgmesteren for hovedstadskommunen, aktivt i de oplysninger, der blev givet om sporvogne i forbindelse med bogmessen. Præsident Çelik gik til Düvenönü Stop, hvor han chattede med passagererne og ventede på trikken i et stykke tid og gav passagererne forskellige gaver forberedt til bogmessen.

Talas sporvognsstop ved Düvenönü Metropolitan Mayor Celik, hilste passagerer med bøger. Borgere tog bøgerne og informationshæfterne i de hængende poser og snakede med borgmesteren Çelik. Formand Çelik inviterede alle passagerer til bogmessen en efter en og bemærkede, at meget vigtige forfattere vil deltage i messen.
Udtrykket af, at de ønsker at oprette en by, der læser Kayseri, præsident Çelik, der ønsker støtte fra alle til at nå dette mål, sagde, at bogmessen er et vigtigt arbejde, der udføres til dette formål. Præsident Mustafa Celik, Erciyes Universitet stopper på sporvognen og rejste langs ruten og chattede med passagererne.

Borgmester Celik, der stammede fra Erciyes Universitet, gav bøger og rabatkuponer til studerende på messen og inviterede dem til bogmessen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer