I cybersikkerhedssektoren er nationalitet lige så vigtig som nationalitet.

Ahmet Arslan, minister for transport, maritime anliggender og kommunikation, påpegede betydningen af ​​samarbejde med indenlandske og nationale løsninger inden for cybersikkerhed og sagde, koordin. Det er vigtigt at arbejde mere koordineret, samarbejde mere for at opnå de fordele, vi forventer af denne sektor og for at forhindre mulige angreb. "


Arslan, Informationsteknologi og Kommunikationsmyndighed (BTK), der er vært for Information Security Association (BGD) arrangeret af 10. I sin tale på den internationale konference om informationssikkerhed og kryptologi sagde han, at verden er underlagt cybersikkerhed, ikke kun personlig, men også institutionel og social hukommelse.

Påpegede, at det sociale liv, forretningsliv, kritiske infrastrukturer er helt informationsbaserede, sagde Arslan, at mens finansielle centre, kraftværker, transport- og kommunikationssystemer og hospitaler er forbundet med it-infrastruktur, er der meget at gøre på dette område.

Arslan understreger, at de vil gøre den nødvendige indsats for cybersikkerhed, fortsatte:

Mill Nationalitet er lige så vigtig som husholdning i denne sektor. Som branchens interessenter skal vi gøre yderligere fremskridt. Mange virksomheder gør dette arbejde, især i cybersikkerhed, men partierne i sektoren skal involvere sig mere. Vi er opmærksomme på behovet for bedre koordinering. Sammen med parterne er vi klar til at gøre, hvad der er nødvendigt. Vores private sektor skal vide, at det er vigtigt at arbejde på en mere koordineret måde, at samarbejde mere og at få de fordele, vi forventer af denne sektor og for at forhindre mulige angreb. "chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar