Çetin Altun Udnævnt til assisterende direktør for TCDD Taşımacılık A.Ş.

Çetin Altun, der blev udnævnt til Assistent General Manager for TCDD Transportation Inc., startede sin pligt på 29 September 2017.


Januar 27 1970 født i Sivas Yıldızeli Altun, primære, sekundære og gymnasieuddannelsen i Sivas, afsluttede han sin videregående uddannelse på Gazi Universitet.

Tidligere Undervisningsministeriet, Ministeriet for Maritim transport og kommunikation kombineret transport af farligt gods og tjente i forskellige stillinger i Generaldirektoratet Amr, da 2013 år UDHB Rail forordning tjente som præsident for Generaldirektoratet for Logistics Department.

Çetin Altun er gift og har to børn.


sohbet

Feza.Net

2 Kommentarer

  1. Jeg ønsker succes til Çetin Altun. Hvis der ikke er nogen vicegeneraldirektør inden for institutionen, betyder det, at institutionen ikke værdsættes.

  2. For nogle grund til at mennesker, der geiril institutioner af den øverste navn uhørt og top-down i stedet arbejde har usmanlaş vurderede folk i min geliyor.kuru at udnævne eksterne ledere institutionen og landet ihanettir..esas den tönetici også en uddannelse, og efter år geçmeli..ayrı af 1-2 testen mislykkes cezalandırmalı..k Jeg er en menighed değildir.bilg den uyetenek erfaring og loyalitet vil være assisterende General manager, etc. jeg ister.kuru handle, som om ingen menneskelig institution er at give værdi til vanhelligelse flittige medarbejdere.

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer