Uddannelse til busschauffører fra Karaman Kommune

Karaman Kommunes direktorat for kvinder og familietjenester, direktoratet for transporttjenester for de kommunale buschauffører; For at holde public relations smukt, kommunikere bedre med borgerne og hjælpe dem, blev der uddannet in-service.

Karaman Kommune, der prioriterer befolkningens tilfredshed med kommunale tjenester, fortsætter undervisningsseminarerne. Karaman Kommune Kvinder- og familietjenesters uddannelsesseminar afholdt i 70-buschaufføren, der deltog i transporttjenester, deltog. Esin Karakaş, en ekspert i sociale tjenester og Sena Saliha Akkoca, en ekspertpsykolog; stresshåndtering, vrede kontrol, vejrtrækningsøvelser, interpersonel kommunikation, respekt for kommunikationen med passagerer og vigtigheden af ​​høflighed.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar