Ny æra af offentlig transport i Sanliurfa: busser vil køre for 24 timer

Sanliurfa på offentlig transport i den nye æra başladı.büyükşeh Kommune Transport Department, 24 timers øvelse i den offentlige transport başlattı.büyükşeh borgmester Nihat Ciftci ansøgning ønskede at være til gavn for Şanlıurfalılardan

24 timers serviceperiode startede i offentlig transport i Sanlıurfa. 5, hvor de fleste passagerer transporteres i byen, vil endda arbejde på busser til morgenen.

Metropolitan Kommune Transport Department, giver borgerne mulighed for at ride med om natten tid til at sætte midtpunktet i Sanliurfa. Şanlıurfa borgere fred og sikkert endda 5 5 forskellige værktøjer til at nå deres hjem, der tjener fra morgen gennem natten 12 06.000. Aqaba-Toki, Eyyübiye Hospital, Karaköprü, 5 med Balikligol tid Osmanbey og endda udført om natten. Nat offentlig transport tjener som følger: 33G Aqaba Toki, 43G Eyyübiye Hospital, 73G Karaköprü vil 90G Osmanbey tjene 63G-Balikligol værktøjer. 00: 30 01 fra Emirgan transfer center: Slut på linje 00 04 i at starte om morgenen og Timer: xnumxemirg omladning center fra 30: xnumxhat time til ende fortsætter med at blive vores én gang. xnumxgbalıklıgöl 05: 00 63 fra Emirgan transfer center: Ure fra begyndelsen og slutningen af ​​linjen 00 15 morgen: Emirgan transfer center 00 fra 30: 05 minutter ad gangen til slutningen af ​​vores xnumxhat at blive fortsætter.

MOBILE URFA TRANSPORT GUIDE

Sanliurfa Metropolitan Kommune Transportation Department udviklet af Mobil Rejseguide ansøgning tid af overgang rapporter fra stoppesteder for passagerer til Sanliurfa. Smart Stop implementere smart telefon til den bruger, der har uploadet det, placeringen informationsdeling, når de fandt stopper i cirkler på kortet, og den sidste af disse stop alle buslinjer i den anslåede ankomsttid af bussen placering på kortet kan du se i realtid. Ved slutningen af ​​søgeprocessen er endda set på et kort over den valgte rute, linjen lidt stop oplysninger, rute tidsplan, som du hurtigt kan få adgang til oplysninger, der vil lette stoppesteder for offentlig transport, som vil blive nået.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar