CHP Samsun Stedfortrædende Tekin, spurgte ministeren Arslan hurtig togprojekt

Samsun CHP stedfortræder Hayati Tekin Plan og budget Transport-, Maritime Anliggender og Kommunikation ministeriets budget minister Arslan, Samsun diskuterede måder og spurgte højhastighedstog projekt.

PROGRAM, DER IKKE ER MODTAGET
Budgettet for ministeriet for transport, maritime anliggender og kommunikation blev drøftet i Plan Budget Commission. Plan Budget Commission møde på mødet CHP Samsun stedfortræder Hayati Tekin sagde; Nedeniyle Venner, fordi 2 52 kilometer i byen XNUMX kilometer blev til en by, der ikke er blevet talt og talt i årevis på grund af de østlige vestlige ringveje. Vi har udtrykt sidste år, dette år taler vi, men det er ikke medtaget i programmet. Derudover var der bro overgang på stadion.

Vendt til CONCRETE ROPE
Thompson fortsatte sin tale som følger; "Det beløb, der bruges på vejen Tekeköy fra Janik foretages op til det dobbelte af den østlige og vestlige ringvej kan gives. Disse er tvunget af øst og vil stå i stedet for Samsun til den vestlige ringvej, men vejen af ​​de store ting bliver gjort vejr på dette øjeblik er begyndelsen af ​​denne synd, blev deres måde at Samsun overbuild men står som en aksel på den østlige og vestlige ringvej kun planer. Jeg spørger dig, siger Metropolitan sagde: "Vi vil passere gennem den vestlige ringvej procent planer 40 udvikling" Så siger: "de alle gør finish jeg gør det, vil jeg viderebringe motorvejene det for ham" Siger Highways sagde: "vi svigter Metropolitan" Et skridt kasseret Der er intet om ekspropriationen, byen vokser længere. Google og Google Earth for at åbne denne kurve er rigtige, du kan se. Aç sagde han.

Gør din hurtige træning
Den herskende eller modstand, herunder den part, kaldet højhastighedstog herovre, herovre hurtige tog. Måske i ti år bliver Samsun Delice højhastighedstogslinjen talt. Hr. Minister, jeg er imod det, mod højhastighedstogene til landet. "Hvorfor?" Du siger, når jeg ser efter 2023 dit projekt, højhastighedstog, renovering af jernbanen og den nye linje til at bruge, vil penge, en højhastighedstog komplet elektrificering inkluderet i, herunder signalgivning, jernbanesystem, herunder i stand til at ridse to gange. Vores kærlighed af biler begyndte i 1946, 1962 hvor hvad jeg var indgreb fra en usikker denemeyle amerikanske imperialismes sandsynligt - er overstået.

VI TILBYDER TIL DE FREMTIDIGE GENERATIONER
CHP Samsun stedfortræder Hayati Tekin fortsatte sin tale; Tik Under Demirels tid byggede vi damekroppen, vi drejede turbinerne. I dag er dem, der sælger os stadig sælger turbine turbiner til verden, over dæmningen arbejde med os. Hurtigtog, højhastighedstog, hurtigtog, lad det lade sig gøre, ellers vil du forråde fremtidige generationer. Henviser til, at projektet vil gøre op til 2023 kan gøre fremstillingen af ​​højhastighedstog to gange. Dette, selvfølgelig, men ville være japansk, fransk, ville være tysk, et partnerskab, der yapabilecekk de penge, der ikke er vores penge budget 69 milliarder pounds underskud i dag, mens vi stadig vil få meget fra det, vil vi tage en hurtig toget gå af lån at tigge fra Spanien, Italien, ved jeg ikke, hvem Vi vil gøre det, biz Wow, vi gjorde det til Samsun. Yaptır

SÆLG ALLE VÆRDIER AF REPUBLIKKEN
Han kritiserede magten, som værdsatte de positive ting af magt, men pralede af gæld med disse ord; Lad det hurtige tog gøre det selv. Jeg siger, at hvis dette er en fordel for landet, er det det vigtigste. Du har lavet mange ting, tak gutter. I servicesektoren lykønsker jeg især landruter og transport. Det var dårligt før 2002. Det er ikke meget godt i din tid, men jeg er stadig enig med din godhed, jeg er ikke utaknemmelig for denne tjeneste. Kun, du ved, at du solgte alle Republikens værdier, siden har du lånt 368 milliarder dollars i hele din regering. Indhentning af en gæld, service, Af den måde har ingen af ​​jer betalt 1 milliarder pund fra din løn. Jeg håber, at de kommende generationer forbliver. Tak, tak. "

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar