Yedikuyular Ski Resort vil fange sæsonen

Skisportsstedet ligger i sæsonen
Skisportsstedet ligger i sæsonen

Yedikuyular Ski Centre er et af visionerne i Kahramanmaraş Metropolitan Municipality.

Efter afslutningen af ​​opførelsen af ​​landingsbaner under kontrol af Direktoratet for Undersøgelse og Projektafdeling i Metropolitan Municipality Survey and Projects Department blev opførelsen af ​​gangfaciliteter og installation af kabeltårne ​​og sociale faciliteter afsluttet.

Efter syning af stoleliftets og stoleledernes mast begynder installationen af ​​rebsystemer.

DAGLIG 5 TUSAND FÆLLES KAPACITET

Kahramanmaraş Metropolitan Municipality Yedikuyular Summer-Winter rekreative område og Ski Center vil blive afholdt i de daglige 2000 skiløbere med en samlet kapacitet på 5000 folk vil tjene. 4 vil være den eneste mulighed for vintersport i vores 250 km radius.

Hvad er inkluderet?

Yedikuyular sommer-vinter rekreative område og skistation 540 kvadratmeter Information og ledelsesenhed, 550 kvadratmeter Restaurant og Cafe, 140 kvadratmeter offentlig mandlige kvindelig toilet og vask 140 kvadratmeter øvre station, 270 kvadratmeter sne knusning køretøj garage 2 enheder generator bygninger 2 enheder vandtanke Højden af ​​1.833-måleren, som er højden af ​​den nederste station, fra højden af ​​2.044, som er højden af ​​den nederste station, skal nås med stolelift og løftelinjer.

Der er 760-målere af 1 stolelifte, 430-meter stolelifte og 100-meter vandremme. Der er en helikopter og parkeringspladser.

Railway News Search