IMM til Eyüp sporvogn og ny udfordring

Borgmester i Istanbul Metropolitan Municipality Mevlüt Uysal undersøgte de igangværende investeringer i Eyüpsultan og opførelsen af ​​Eminönü-Eyüp - Alibeyköy Tram Line.

Ceremonien blev deltog af borgmesteren Eyüp Sultan Remzi Aydın, IMMs generalsekretær Hayri Baraçlı og AK-partiet Istanbul-stedfortræder Hüseyin Bürge. Borgmester Mevlüt Uysal, der afgav en erklæring til journalisterne, sagde, at han efter flagskiftet gik ned til landet og besøgte en kommune hver uge og diskuterede problemerne med borgmestrene. Det første besøg i Üsküdar Eyüp Sultan Kommune og det andet, at borgmester Mevlüt Uysal, IMM bureaukrater og borgmesteren i Eyup Sultan sagde, at de talte om problemerne og hvad de kan gøre. Mevlüt Uysal ", hvad vi gør som en storbykommune i vores besøg og hvilket stadium af investeringer, hvad distriktskommunen gør, og vi snakker også om, hvilke krav IMM stiller."

Uysal gav også oplysninger om Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tram Line, der er under opførelse, og udtalte, at Eyüp-Alibeyköy Tram Line, som starter ved Eminönü og slutter ved Alibeyköy, vil bestå af 14-stop. Ys Vi har yderligere nye ting at gøre i Eyüp, sagde Uysal. "Opførelsen af ​​Eminönü-Alibeyköy Tram Line er i øjeblikket på vej her. Opførelsen af ​​denne linje, der allerede er blevet budt og er startet, er planlagt at være afsluttet ved udgangen af ​​2018, men i mellemtiden er der sektioner i det Gyldne Horn, der vil videregive kede bunker. Hvis de ikke har en hitch, planlægger 2018 at afslutte inden årets udgang. Byggeaktiviteter fortsætter på en smuk måde ".

Understreger, at åbningen af ​​sporvognslinjen fra Eminönü til Alibeyköy vil bidrage væsentligt til løsningen af ​​transportproblemet, fortsatte Uysal hans ord som følger; Ik Vi har beregnet den hurtigste måde at afslutte denne linje på. Men i mellemtiden, og ikke kun fra Tyrkiet, Istanbul, Eyüp Sultan er alle kommer til at besøge fra Hans Hellighed den islamiske verden. Sporvognen vil også lette transporten af ​​disse mennesker ..

TUNNEL VIL ALIBEYKOY TRAFFIC

Uysal udtalte, at der er arbejde, der skal gøres for de turister, der kommer til at se Eyüp-moskeen og dens omgivelser og de historiske steder i nærheden, og at de arbejder. Eyüp-moskeen og dens omgivelser har været et vigtigt og historisk center siden erobringen af ​​Istanbul. Vi talte om, hvad vi kan gøre uden at forstyrre den historiske struktur af dette sted. Jeg tror, ​​at vi på kort tid vil begynde at lave arrangementer her. I et par år tid, vi sagde Eyup Sultan, det er de skud på vegne af Tyrkiet og Istanbul, og vil være et centrum for tiltrækning, "sagde han.

Eyup Sultan distrikt Alibeyköy centrum er en meget alvorlig trafikprop i centrum af opmærksomheden Uysal, her vil de forsøge at løse problemet, sagde han. Uysal gav følgende oplysninger om trafikproblemet i Eyüp Sultan; Meden Uden at komme ind i Alibeyköys centrale trafik planlægger vi at gå gennem İGDAŞ og derefter fra Silahtarağa til Vardar Street med en tunnel. Denne tunnel vil lette trafikken der. Under alle omstændigheder starter vi inden for en måned og afslutter 800-meter tunnelen i 6-7 måneder. Så i anden halvdel af 2018 er vi færdige med tunnelen og åbnet for service. Må dette arbejde være til gavn for Eyüp. "

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar