Jernbanelskere Atatürk, 79. Årsdagen for dødsdagen

Jernbanearbejdere, grundlæggeren af ​​Republikken Tyrkiet, Mustafa Kemal Atatürk, jernbane entusiast, 79 for døden. Det blev mindet om en ceremoni holdt på TCDD konferencelokale.

Generaldirektør for TCDD İsa ApaydınVeysel Kurt, General Manager for TCDD Transportation Inc., samt vicegeneraldirektører, institutleder og mange jernbaner deltog.

"I Atatürk-perioden blev 200 km-jernbanen bygget årligt på trods af de vanskelige forhold"

TCDD Transportation Inc. General Manager Veysi Kurt holdt en tale ved ceremonien, 79 død. På årsdagen for Mustafa Kemal Atatürk ved denne lejlighed og endnu en gang taknemmelig taknemmelighed og taknemmelighed til sine venner, understreger følgende, sagde: Mustafa Kemal og hans venner førte den tyrkiske nation og lavede meget vigtige ofre for vores land. Som det er kendt, havde den unge republik Tyrkiet, det osmanniske rige overtaget 4139 km lange jernbane. På trods af de vanskelige forhold i perioden i Atatürk-perioden blev der bygget ca. 200 km jernbane årligt. En jernbanekampagne blev indledt under Atatürks ledelse på vej mod at bygge vores land med jernnet. I disse år oplevede tyrkiske jernbaner den gyldne tidsalder. Vi vil gerne benytte lejligheden til at udtrykke vores taknemmelighed og respekt for Mustafa Kemal Atatürk, hans venner og alle de jernbaner, der lavede disse tjenester. "

"Der er jernbanemobilisering i dag"

Jernbane konstruktion af, at næsten kommet til en periode, hvor en periode på 134 km jernbane per år var nul og vægten betyder jernbane mobilisering som det var i disse dage ulve, "i disse dage som en nation, vi lever den samme situation i dag, hvis vi har kæmpet mod syv klamper nemt vi ser. Gud, trods alle vanskeligheder, forræderi og spil, udvikler og styrker vores land økonomisk. Vi har udholdenhed og magt til at gøre 200 km-banen fra bunden hvert år. Investeringer i jernbanerne fortsætter uformindsket. Vi takker vores præsident, premierminister og regeringer for at give os denne magt. Jeg erindrer Mustafa Kemal Atatürk, grundlæggeren af ​​vores stat, med respekt, taknemmelighed og længsel. Må Gud hvile sin sjæl, og må Allah være tilfreds med ham og hans ledsagere. "

Döneminde Under Atatürk-perioden; Ca. 80 tusind km jernbane blev bygget, hvor 3 i de østlige regioner har hårde geografiske forhold. "

TCDD General Manager İsa Apaydın I sin tale med sin overordnede mod og heroisme, eksemplarisk statsmand i verden med et ekstraordinært sted, republikkens grundlægger og jernbanelovfører Gazi Mustafa Kemal Ataturk, der forlod os taknemmeligt i 79'inci-året og understregede betydningen af ​​den nationale kampe: At understrege betydningen af ​​jernbaner under den nationale kamp med mottoet "Jernbaner er et vigtigere sikkerhedsvåben end et lands engrosgevær Atatürk, Atatürk udnævnte først Behiç Erkin, den første generalbankschef for jernbaner, som han stolede på i hans kendskab til jernbaner og begyndte landets genopbygning med jernbanemobilisering. "sagde han.

I Atatürk-perioden Apaydın påpegede, at ca. 80 tusind kilometer jernbaner blev bygget, og 3 er i vores østlige regioner med hårde geografiske forhold, og at jernbanen oplever guldalderen. Değin På det tidspunkt kan vi være jernbaner savnet af kærligheden til jernbanen Ataturk. Bulundu

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar