I Mus ramte toget lastbilen med kylling

I Muş blev 2-mennesker dræbt, og 2-folk blev alvorligt såret i minibussen, hvor godstogdet ramte niveauovergangen.

Ulykken opstod i landsbyen Mus-Bulanik Alazli motorvej. Muş'tan Bulanık'a Eyüp guinea-guided kylling lastet minibus, Alazlı landsby lokalitet under toget forblev under niveauovergangen. Dogan Erkoç i bilen på ulykkesstedet døde på en forfærdelig måde. Føreren Eyüp Gulec og hans sønner Euphrates og Enes Gulec blev såret. Firat Gulec kunne imidlertid ikke reddes på trods af alle lægernes bestræbelser. Eyüp og Enes Güleç gennemgik kirurgi for at beskytte alvorligheden af ​​deres sundhedsstatus.

Gendarmeriehold fra scenen, Dogan Erkoçs krop, der gav et frygteligt liv i ulykken, rejst til lysthuset. Efter undersøgelsen på ulykkesstedet indledte toget efterhånden en undersøgelse af ulykken.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar