Udbudsmeddelelse: Forberedelse af RRR og Landskabspleje Projekter af Arbejdshytter og Vandtårn Bygninger på Niğde Station Felt og Forberedelse af RRR og Landskabspleje Projekter af Yeşilhisar Station Chiefs og YBO Gennemførelse Bygninger

TCDD 2. REGIONAL DIREKTORATET
Forberedelse af RRR og landskabspleje projekter af arbejderes barakker og vandtårnbygninger i Niğde Station Område og Forberedelse af RRR og landskabspleje projekter for Yeşilhisar Station Chief og YBO Chiefs 'bygninger
TJENESTEMAEND OG TILFØLGENDE SPØRGSMÅL


Artikel 1 - Virksomhedsinformation
1.1. Ejeren af ​​virksomheden;
a) Navn: TCDD 2. REGIONELT DIREKTORAT KØB OG OPBEVARINGSKONTROL SERVICEDIREKTORAT
b) Adresse: Behiçbey på Anadolu Boulevard - YENİMAHALLE / ANKARA

c) Telefonnummer: 0312 309 0515 - lokalnummer: 8781
d) Faxnummer: 0312 211 1225
e) E-mail-adresse huseyinbal@tcdd.gov.tr.
f) Navn / efternavn / titel på det relevante personale Hüseyin Bal - Ingeniør

1.2. Tilbudsgivere kan få oplysninger om tilbuddet ved at kontakte personale fra ovenstående adresser og numre.

Artikel 2- Oplysninger om kontraktens genstand
Udbudsmaterialets tjeneste
a) Navn: Forberedelse af RRR og landskabspleje projekter af arbejderbarakker og vandtårnbygninger i Niğde Station Område og Forberedelse af RRR og landskabspleje projekter i Yeşilhisar Station Chief og YBO Overvågningsbygninger
b) Hvis nogen kode:
c) (Fysisk) mængde og type:. 89.133m2 Niğde landskabsarkitektur og infrastruktur projekt, 252m2 Filial 26 RRR projekt, 216m2 Niğde vandtårn bygning RRR projekter, 14.517m2 Yeşilhisar landskabsarkitektur og infrastruktur projekt, 303m2 Yeşilhisar byggeri station.

d) Sted: Niğde og Yeşilhisar
e) Øvrige oplysninger om Tjenesten (hvis nogen):

Artikel 3- Oplysninger om buddet samt dato og klokkeslæt for buddet og det endelige bud
3.1. Oplysninger om bud:
a) Tilbudsregistreringsnummer: 2017 / 547589
b) Udbudsprocedure: Offentligt udbud.
c) Adresse, hvortil budene skal indgives: TCDD 2. REGIONAL DIREKTORAT INDKØB OG OPBEVARINGSKONTROL SERVICES INDKØBELSE AF INDKØB AF VARER OG TJENESTEYDELSER INDKØBET UDVALG Værelse nr. Stueetagen: 17 BEHİÇBEY / ANKARA
ç) Tilbudets adresse:. TCDD 2. REGIONAL DIREKTORAT UDDANNELSE AF INDKØB AF VARER OG TJENESTEYDELSER MØDE HALL BEHİÇBEY / ANKARA
d) Sidste frist for bud: .24.11.2017
e) Tilbudsdato (sidste bud): 10: 00

tender-dokumenter

Tilmeld dig på vores hjemmeside, vi har offentliggjort udbudsbekendtgørelse orientering stedet geçmez.yayınlan om det originale dokument med de oprindelige udbudsmateriale Dokumenter Forskelle mellem originaler geçerlidir.kaynak i Statstidende, dagblade, websider offentlige institutioner og organisationer.


Vær den første til at kommentere

Yorumlar