100. Express Service Kommer til Year Boulevard

I Samsun, -E3 Express Line gün 11 Fra december mandag X Kommuner-100. Vi vil begynde at levere offentlige transporttjenester på. Yıl Bulvarı-Baruthane-Kalkancı âh ruten.

I de sidste dage begyndte de nye ekspress- og ringelinjer, der drives af Samsun Metropolitan Municipality Samulaş, at fungere. I navnet Samsun Metropolitan Municipality, Samulaş A.Ş. Den nye E3 Express-linje, 11, vil være åben i Samsun mandag.

BELEDİYEEVLERİ - 100.YIL BULVARI- BARUTHANE-KALKANCI

Samsun Metropolitan Kommune Samulaş Inc., alle Samsun Metropolitan Kommune bibringes til den offentlige transport service af 100 procent lavtgulvsbusser tilgængelige for handicappede og servering. Samulaş, December 11 2017, som vil bevæge sig fra krydset med staten Belediyeevleri siden mandag E3 nye ekspres linje, Kılıçdede Junction, Ugur Mumcu Park, Residential Vejkryds, 100. Yıl Boulevard vil begynde at betjene Baruthane og Kalkancı Neighborhoods ved hjælp af Anadolu Caddesi ruten.

15 vil give service med MINUTES

E3 Express-køretøjerne, der vil fungere indbyrdes fra kommunerne og Baruthane-Kalkancı, vil tjene 15 minutter om morgenen og 20 i dagintervallerne.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar