19 Kontrakt Engineer for National Train Project

Tyrkiet Wagon Industri Inc. Generaldirektoratet for optagelsesprøve meddelelse vedrørende købsaftalen ingeniører til at være ansat på National Railway projektet blev offentliggjort i Statstidende.

Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD), et datterselskab af Generaldirektoratet for TÜVASAŞ optagelsesprøve meddelelse vedrørende købsaftalen ingeniører til at være ansat på National Railway projektet blev offentliggjort i Statstidende.

I overensstemmelse hermed vil 399 nummereret lovdekret (dekret) med forbehold for den kontraherede status 5 mekanisk ingeniør, 6 elektroteknisk ingeniør, to industriingeniører, metallurgisk materiale ingeniører, kemiske ingeniører og software ingeniører vil blive købt.

Ansøgere, der ansøger om eksamen, har de generelle betingelser, der er angivet i artikel 399 i lovdekret nr. har mindst 7 point, har mindst C niveau engelsk færdighed i YDS og E-YDS eksamen i det sidste 2016 år, eller har en score svarende til en anden internationalt accepteret eksamen med hensyn til sprogfærdigheder af OSYM.

20 skriftlig eksamen afholdes på Januar 2018 Sakarya University Campus 100 score over fuld score 70 score og på betingelse af at få den højeste score i henhold til de kvoter, der er annonceret af afdelingen. Begyndende med antallet af stillinger, der skal startes, bliver eksamenen kaldet 4 etage.

Eksamenskommissionen offentliggør den endelige succeshistorie baseret på 40 procent af kandidaternes skriftlige eksamensbevis, 3 procent af KPSS P30 score og 30 procent af mundtlig eksamenskvalitet.

Eksamen ansøgninger udløber i slutningen af ​​29 december. Ansøgningsskemaet kan hentes fra TÜVASAŞs internetadresse "www.tuvasas.com.tr ..

Klik for annoncetekst
Klik for ansøgningsskema
Klik for engagement

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar