Gaziantep Transportation Network udvikler sig dag for dag

Gaziantep gebyrer for offentlig transport
Gaziantep gebyrer for offentlig transport

Gaziantep Transportation Network udvikler sig dag for dag: Gaziantep Metropolitan Municipality Gaziantep Transportation Inc. (GAZİULAŞ) transporterede i gennemsnit 3 tusind buspassagerer om dagen med 169 busser og betjente 65 tusind sporvognspassagerer på sporvognslinjen. GAZİULAŞ demonstrerede sin kvalitet inden for persontransport med sine unge medarbejdere med en gennemsnitsalder på 70 år.


Efterfulgt af udviklingen i offentlig transport fornyede Büyükşehir sine busser med et innovativt og moderne perspektiv og tilbød alternativer til borgere som sporvogne og cykler. 26 mødte byens offentlige transportnet for mange år siden, Metropolitan, holdt offentlighedens tilfredshed, og GAZİULAŞ trådte ind i processen med indarbejdelse i processen med at bære servicemarkedet endnu højere.

En stor belastning

Metropolitan Kommune blev oprettet i januar 01 1992 på stedet GAZİULAŞ, den institutionelle struktur skabt efter januar 1 2016, bussen begyndte sin virksomhed, har det indledt en offentlig transport inden for grænserne af Gaziantep. I juni 1 2016 også begyndte at forfølge sporvogn administrationsselskabet, 1 September 2016 som GAZİBİS indre by projekt det blev etableret af efterkommere af cykeludlejning forretning.

Transport Netværk kommer fra dag til dag

Etableret 81 personale transport tjenester firma, der leverer daglige sikkerhed gennem underleverandører, chauffør rengøring af alle medarbejdergrupper, herunder en stor familie med 817 medarbejdere ved at tage truppen. 37 år yngre GAZİULAŞ en virksomhedsprofil trækker et gennemsnit, byen bruger 460 tusinde mennesker over hele Gaziantep Card-systemet samt driften af ​​30 procent af den samlede personbiler i byen. selskabets tjenester til transport netværk 210 landsby fortsætter med at vokse dag for dag.

ALTERNATIVER PRÆSENTERET TIL BORGERNESKAB

30 landdistrikterne linjer og 53 169 om den urbane linje bussen dagligt gennemsnit 65 tusinde passagerbefordring virksomheder, 22 kilometer linje på Gaziantep Rail linje i længden, retten-Zodiac, retten-Gara, Ibn Sina-Gara, herunder 3 og selv 94 Vatm det daglige 70 Tusindvis af sporvognspassagerer tilbyder service af høj kvalitet. Opretholder en 7 cykeludlejning består af 108 station selskab, Gaziantep Card-projektet, byen 1000 mere end køretøj offentlig transport samt generelt, kommuner, drevet af 8 facilitet indgang bruges mere end 300 til driften af ​​systemleverandøren, 55 kort refill automater og 4 kort operation center åbnet.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer