Præsident Uysal giver start af İTAKSİ

Borgmester for Istanbul Metropolitan Municipality Mevlüt Uysal startede İTaksi, der begyndte at blive anvendt i gule taxaer i hele Istanbul. Med præsident Uysals brug af İTaksi begyndte applikationen, som har været under test i et stykke tid, at tjene alle Istanbul-beboere.

Istanbul Congress Center i 06 - 09 afholdt fra december Tyrkiet Innovation og Entrepreneurship Week, blev de, der tilbydes af de IMM itaks tjenester markeret. Borgmester Mevlüt Uysal gjorde ansøgningen om applikationen, der vil gøre livene i befolkningen i Istanbul endnu lettere.

Taler ved lanceringsceremonien for İTaksi-applikationen, som blev oprettet med støtte fra İBB Transportafdeling, İSBAK A.Ş, İSPARK A.Ş og Hamidiye A.Ş., borgmester Uysal erklærede, at applikationen er fuldstændig indenlandsk og national software og sagde, bu Dette vil blive implementeret i kommercielle taxier for første gang. Takket være systemet vil kunderne mødes med taxachaufførens håndværkere på en lettere og praktisk måde. ”

Borgmester Uysal sagde, at İTaksi er kommet frem som et resultat af en to-årig undersøgelse. ”Selvfølgelig taler hele verden meget om Uber, som er et meget stort bilnet og system uden mellemled. Når vi ser på dette system, har det imidlertid problemer for os. De eksisterende taxahandlere, der er blevet dannet i Istanbul i mange år, har et netværk, som de har oprettet i årevis, og værdien af ​​den kommercielle taxakode. Uber er en struktur, der vender alt på hovedet. ”Da teknologi udvikler sig så meget, gør det folks liv lettere. Lad os så gøre det nyttigt, når du bruger teknologi, ”sagde vi.

-Taxis mindre tur-
Borgmester Uysal fortsatte sin tale ved at understrege, at de vil samle eksisterende taxaer og taxahåndværkere i Istanbul med İTaksi-applikationen: olarak Som İBB diskuterede vi, hvordan vi kan få systemet til at fungere bedre i det nuværende system sammen med præsidenten og direktørerne for Istanbul Chamber of Taxisers. Der er to vigtige punkter her. Taxier når kunden ved at rejse mindre på gaden, og kunden kan nå taxa via et lettere system. Dette er den vigtigste ting. Han ønsker et sikkert miljø på begge sider. I øjeblikket vil vores iTaxi-applikation i Istanbul løse alle disse. Når vores cabbie-butiksejere skal have visse standarder i deres køretøj direkte for at blive medlem af dette system. ”

  • Betaling med Istanbul Chamber of Taxi -
    Med iTaxi-applikationen vil både taxachauffører og borgere opleve en betydelig bekvemmelighed i præsidentens liv. USAL ITSksi delte følgende information om applikationen: ”Med dette system vil vores taxahåndværkere gå for kundens fødder uden at bruge for meget brændstof. Takket være teknologien når vores borgere, der har brug for en taxa, den nærmeste taxa uden besvær. Med dette system vil trafikken på vejene slappe af lidt, og dette vil være IMMs største gevinst. Med stigningen i det gensidige tillidssystem med dette system vil Istanbul have opnået en betydelig gevinst på dette tidspunkt. Enkel betaling vil blive leveret. Kontanter, kreditkort og Istanbulkart giver mulighed for at betale. Af sikkerhedsmæssige årsager har førerhuset et kamera inde. Det er vigtigt, at al information om driveren gemmes i systemet, og at teknologisk support er tilgængelig i køretøjet. Igen for at kunne se, hvem kunden er registreret i systemet, kan systemet styres kontinuerligt, faktisk giver dette system et hurtigt møde med kunden såvel som gensidig tillid fra begge parter til at mødes. ”

İTaksi-applikationen er udarbejdet af Istanbul Metropolitan Municipality, og taxachaufførerne, der ønsker at registrere sig i systemet, vil afslutte registreringsprocessen meget let udtrykt Uysal, indtil videre har 4 tusinde taxachauffører installeret det nødvendige udstyr til at bruge iTaxi-applikationen, sagde han. Præsident Uysal fortsatte: ”Så inden systemet begynder at fungere, er vores 4 tusind chauffører allerede registreret. Bagefter kan vores borgere i Istanbul downloade og bruge İTaksi-applikationen på deres smarte telefoner som i andre IMM-applikationer. Vores borgere er i øjeblikket; klassiske kommercielle taxaer, turkise taxaer og lidt mere luksussegment, som vi kalder sort taxa, som de kan kalde. Derfor bliver vores iTaxi-applikation aktiveret. ”

Præsident Uysal sagde, at de vil få en lille mængde 4,95 TL fra taxachaufførerne, der vil bruge iTaxi-applikationen, og at taxachaufførerne, der vil registrere sig til systemet, ikke vil oplade de første to måneder.

-Vi kan også abonnere på ethvert andet system-
Borgmester Uysal understregede, at taxachauffører, der er medlemmer af taxasystemet, også kan deltage i alle andre taxa-applikationer, de ønsker, og sagde, imiz Vores taxachauffører kan arbejde med det gamle system eller registrere sig for andre applikationer. Vi er i et konkurrencepræget miljø. Den, der har bedre praksis, lad det lykkes. ”

Præsident takke vedtagelsen af ​​arbejdskraft i opbygningen af ​​tamme itaks ansøgning Tyrkiet Eksportører Assembly (TIM) præsident Mehmet Büyükekşi, og Istanbul cabbie Artisans Afdeling præsident poserede for Yahya Uğur med turkis rate ansøgning forsøger medlemmer af pressen. Borgmester Uysal besøgte derefter Innovationsmessen i Istanbul Congress Center og modtog information fra standpersonalet.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar