19 ingeniør indkøb for Tüvasaş National Train Project

Tyrkiet Wagon Industry Inc. (TÜVASAŞ) Generaldirektoratet vil være 19 ingeniører til at være ansat på National Railway Project.

Ifølge offentliggørelsen offentliggjort på Statens Personaleformandskabs hjemmeside har Tuvasas Generaldirektorat en total 5-ingeniør, herunder 6-maskiner, 2-elektronik, 2-industri, 2-metallurgi-materialer, 2-kemiske og 19-softwareingeniører i kontraktstatus, der skal ansættes i National Train Project. vil lave en skriftlig og mundtlig eksamen til receptionen.

Alle meddelelser og meddelelser til kandidaterne, bortset fra godkendelser af aftaler http://www.tuvasas.com.tr at blive lavet fra internetadressen.
Eksamen ansøgninger begynder dagen efter offentliggørelsen af ​​eksamensmeddelelsen i den officielle tidsskrift og slutter i december 25.

Succesfulde skriftlige eksamenskandidater, der har ret til at tage mundtlig eksamen, dato og sted for denne eksamen vil også blive annonceret. Den endelige succeshistorie vil blive annonceret på Tüvasaşs hjemmeside, og der vil blive sendt en skriftlig meddelelse til dem, der skal købes.

TÜVASAŞ ENGINEER PROCUREMENT APPLICATION
TÜVASAŞ Generaldirektoratet for National Train Projektingeniører, der skal ansættes inden for rammerne af eksamens- og ansættelsesforskrifterne, 399-antallet af kontrakter, der er omfattet af dekretets dekret, vil blive stillet til ingeniører.

Alle meddelelser og meddelelser til ansøgerne, undtagen godkendelser af udnævnelser, http://www.tuvasas.com.tr vil blive lavet fra internettet adresse, vil også blive sendt en skriftlig anmeldelse.

Ansøgere, der ikke opfylder ansøgningskravene i alle faser, annulleres.
Mekanisk ingeniør
Elektriker og Elektronik Ingeniør
Industriel ingeniør
Metallurgisk og Materialer Ingeniør 2
Kemisk ingeniør
Software Engineer

KRAVEDE DOKUMENTER FOR ANSØGNINGEN AF EKSEMPEL
Kandidater, der ønsker at deltage i 1-indgangen, kan kontaktes af TÜVASAŞ hovedkontorets personaleafdeling eller hovedkontorets websted (www.tuvasas.com.t er) vedlægge følgende dokumenter på ansøgningsskemaet, der skal leveres
a) Original eller notariseret kopi af eksamensbevis eller eksamensbevis (original eller notariseret kopi af eksamensbevis for dem, der har afsluttet deres uddannelse i udlandet)
b) Computerudskrift af KPSS resultatdokument,
c) Dokument, der viser niveauet af fremmedsprogskendskab (computerudskrift af YDS og E-YDS eksamensresultatdokument)
d) CV,
e) 3 pasfoto (taget i de sidste tre måneder).
f) Ansøgningsskema (med foto og underskrift)

DATO, STED OG ANSØGNINGSFORM
1- eksamen ansøgninger starter dagen efter offentliggørelsen af ​​eksamensmeddelelsen i den officielle tidsskrift og slutter ved slutningen af ​​25 / 12 / 2017 dato (17.00).

2- Kandidater, der ønsker at tage optagelsen, forudsat at de opfylder ovennævnte betingelser "Tyrkiet Wagon Industries Inc. Generaldirektoratet for National suverænitet Caddesi No: 131 Adapazari / Sakarya / TYRKIET "fra selskabet eller fra internettet adresse (http://www.tuvasas.com.tr) Doldur Ansøgningsblanket skal udfyldes og udfyldes.

3- Udskriften af ​​ansøgningsskemaet underskrevet af ansøgeren og de øvrige dokumenter, der kræves til ansøgning, skal leveres til ovennævnte adresse personligt eller via mail indtil slutningen af ​​25 / 12 / 2017 dato.

4- forsinkelser eller andre årsager, vil varigheden af ​​annoncer med henvisninger til kravene i vores Generaldirektoratet for Postal Levering Applications ikke behandles transport.

5-dokumenter skal indsendes til TÜVASAŞ Generaldirektoratet indtil den angivne frist. Disse dokumenter kan godkendes af Personaldirektoratet for Generaldirektoratet, forudsat at de originale dokumenter indsendes.

DOKUMENTER KRAVET TIL DEN SKRIFTLIGE EKSEMPEL
1-Navn og efternavn på de kandidater, der har ret til at tage den skriftlige eksamen som følge af bedømmelsen af ​​ansøgningerne og eksamensgangsstederne, meddeles på Generaldirektoratets hjemmeside mindst ti dage før den skriftlige eksamen. Desuden meddeles kandidater ikke skriftligt.

2 lar Kandidater, der har ret til at tage den skriftlige eksamen, kan indsende deres eksamensdokumenter udstedt til dem på internetadressen til TÜVASAŞ Generaldirektoratet.www.tuvasas.com.t er) Skal opnå.

3-kandidater vil have et gyldigt identifikationsdokument (identitetskort, kørekort, pas) og fotoindgangsdokumenter med dem til brug i identifikationsprocessen før eksamen.

4-kandidater, hvis navne er blevet annonceret, og som ikke er anset for at være berettigede til eksamen, vil dog ikke blive optaget til adgangskontrollen.

KLIK FOR DETALJER!

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar