Antalya 3. scene projekt 1 kommer til universitetet i året

Borgmester i Antalya Metropolitan Municipality Menderes Türel, 3. 1 sagde, at de vil bringe jernbanesystemet foran på universitetet i løbet af året.

Antalya Metropolitan-borgmester Menderes Türel var gæst i Zoru Başaranlar söy-interviewet, der blev arrangeret af kredit- og sovesalets institution.

Præsident Turel, 3. 1 sagde, at de vil bringe jernbanesystemet foran på universitetet i løbet af året.

Ved at tale om 4.etap-jernbanesystemprojektet bebudede præsident Türel fremtiden for den underjordiske metrolinje 2019 fra Konyaaltı til Lara.

Gæsterne på Zor Zoru Başaranlar karriereprogrammet ğı, der var vært for Credit Dormitories-institutionen, som vil tjene som et eksempel for studerende med deres viden og erfaring, var borgmester i Antalya Menderes Türel.

Præsident Türel 3, inklusive universitetet. I sin tale om Etap Rail-systemprojektet og metro-projektet sagde han: ”Nu 3. Med vores Stage Rail System Project bringer vi jernbanesystemet foran på universitetet i 1 år. Når du kommer foran campus, skal du give hånden til lufthavnen, Aksu, busstation, Varsak, Kepezaltı, Atatürk Hospital, Uddannelses- og forskningshospital. Efter at have afsluttet dette, 4.Etap'da 2019'dan Konyaaltı til Lara'ya, så kommer en underjordisk metro. Derfor er disse tjenester medvirkende til at få resultater, hvis vi lykkes med at være det. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar