Kayseri Transport Afsluttet Forundersøgelse for Offentlig Transport i Van

Som Kayseri Metropolitan Kommunes datterselskab Kayseri Transportation A.Ş. fortsætter med at levere tjenester i hele landet ved at omdanne sin viden og erfaring til projektkonsulenttjenester.

Som Kayseri Metropolitan Kommunes datterselskab Kayseri Transportation A.Ş. fortsætter med at levere tjenester i hele landet ved at omdanne sin viden og erfaring til projektkonsulenttjenester. Transport Inc .; Han føjede Van til sit projekt og konsulenttjenester i mange byer som Istanbul, Izmir, Ankara, Samsun, Antalya, Sanliurfa, Malatya og Mersin. Den endelige rapport fra Taşıma offentlig transportundersøgelse Feasibility Study Van for Van Metropolitan Municipality blev præsenteret på et møde i Van.

Mødet deltog i guvernøren for Van og viceborgmester i Van Metropolitan Municipality Murat Zorluoğlu samt seniorledere i Van. General Manager Feyzullah Gündoğdu, Transportation Inc. og ”Van offentlig transportundersøgelse gennemførlighedsundersøgelse”. Feasibility-rapporten om modeller for offentlig transport, der er egnet til Van, den passende hovedakselrute og det mulige antal passagerer er fremkommet som et resultat af de undersøgelser, der er foretaget af ekspertteamene fra Kayseri Transportation Inc. på området.

“VI BÆR VORES Viden og akkumulering til VAN”
information og viden, de har erhvervet fra Kayseri til Van udtrykke flytte Feyzullah Gundogdu, de gør projektarbejde i mange byer i Tyrkiet og sagde, at de udfører i Van, sagde en af ​​de indledende undersøgelser. I sin præsentation gav Gündoğdu information om densiteten, der fandt sted i gaderne i Van, og antallet i hvilke timer tætheden steg.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar