Osmaniye Düziçi underskrev en kontrakt for Düldül Mountain Cable Car Project (Special Report)

osmaniye duzici duldul dagi kontrakt underskrevet for kontrakten særlige nyheder
osmaniye duzici duldul dagi kontrakt underskrevet for kontrakten særlige nyheder

Der blev underskrevet underskrifter for det kæmpe anlæg, der skal bygges på Düldül-bjerget, som ligger inden for grænserne af Osmaniyes Düziçi. Efter kontrakten underskrevet af Bartholet AG - Grand Yapı Teleferik forretningspartnerskab, der gav det bedste bud i udbuddet efter auktionsmetoden, vil byggearbejderne begynde i de kommende uger. Inden for rammerne af 58.150.000 TL-projektet vil denne facilitet være et af regionens yndlingssteder med svævebanen, der skal bygges på toppen af ​​Düldül-bjerget, det rekreative område og skicentret, der planlægges at følge.Barholet-selskab i Tyrkiet annonceret af General Manager Ahmet Kunne det gjorde: Ting at skilifte, stå på ski Düziçi den planlagte promenade og gjort vil være et meget vigtigt attraktionscenter. Anlægget, der kan besøges af cirka 5 tusind mennesker om dagen, vil bidrage til Osmaniyes økonomi. Det schweiziske Barholet-firma, der vil bringe nye beskæftigelsesdøre med sig og tilbyde et meget specielt design til projektet, som vil være en fabrik uden skorsten, arbejder aktivt i næsten alle lande i verden med lignende projekter. Ilgaz i Tyrkiet før og sagde, at succes med projekter Vadinstanbul Ahmed Erbil, sagde, at de snart ville dele detaljer om projektet. Projektet afsluttes og tages i brug om 1,5-2 år.

Hvad dækker projektet?

Med projektet, der vil blive gennemført af kommunen Düziçi i Osmaniye, og hvis midler er tildelt, bygges en svævebane og en promenade i første etape på Düldül-bjerget i Amanoslar. Den store investering, der skal foretages med build-operere-overførselsmodellen i 29 år, vil blive omdannet til et skicenter med svævebanesystemet, der skal lægges fra byens centrum til bjergtoppen i en højde af 2 200 meter! Med de gigantiske hytter, der kan rumme ca. 90 personer, vil systemet være ca. 5,4 kilometer langt, og mere end 400 mennesker kan nå toppen på en time.

Düziçi-borgmester Ökkeş Namlı sagde, at de ville etablere et promenadeområde på topmødet. Namlı sagde, at der vil være restauranter, cafeteriaer og underholdningssteder i dette område, og han fortalte os også, at de planlægger at åbne et boutiquehotel med 6 mennesker i stedet for en promenade, der skal bygges på et tusind kvadratmeter stort område.

 

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar