Osmaniye Düziçi underskrev en kontrakt for Düldül Mountain Cable Car Project (Special Report)

osmaniye duzici duldul dagi kontrakt underskrevet for kontrakten særlige nyheder
osmaniye duzici duldul dagi kontrakt underskrevet for kontrakten særlige nyheder

Der blev underskrevet en signatur for den gigantiske facilitet, der skulle bygges på Duldul-bjerget, som er beliggende inden for grænserne af Duzici i Osmaniye. Efter kontrakten underskrevet af Bartholet AG - Grand Yapı Teleferik joint venture, som er det bedste bud i auktionsproceduren, begynder byggearbejder i de kommende uger. Inden for rammerne af 58.150.000 TL-projektet vil denne facilitet være et af de foretrukne steder i regionen med svævebane, promenadeområde og det planlagte skicenter, der skal bringes til toppen af ​​Düldül-bjerget.

Barholet baseret selskab annonceret i Tyrkiet General Manager Ahmet Couldnt: Ting til skilifter, rekreative områder og Düziçi med de planlagte skisportssteder vil være et meget vigtigt centrum for tiltrækning. Anlægget, som kan besøges af cirka 5 tusinde mennesker om dagen, vil bidrage til Osmaniye-økonomien. Ilgaz i Tyrkiet før og om, at succes med projekter Vadinstanbul Ahmed Erbil, sagde, at de ville dele detaljer om projektet snart. Projektet 1,5-2 afsluttes og åbnes for service inden for året.

Hvad dækker projektet?

Projektet vil blive implementeret af Düziçi Kommune i Osmaniye, og projektet vil blive foretaget i den første fase af Düldül-bjerget i Amanoslar. Regionen vil blive omdannet til et skisportssted med kabelbilsystemet, der vil blive installeret fra 29 tusinde 2 meter til toppen af ​​200 tusind 90 meter. Med gigantiske hytter, der kan rumme cirka 5,4 personer, vil systemet være ca. 400 kilometer langt, og mere end XNUMX personer kan transporteres til topmødet på en time.

Düziçi-borgmester Ökkeş Namlı sagde, at de ville etablere et promenadeområde på topmødet. Namlı sagde, at der vil være restauranter, cafeteriaer og underholdningssteder i dette område, og han fortalte os også, at de planlægger at åbne et boutiquehotel med 6 mennesker i stedet for en promenade, der skal bygges på et tusind kvadratmeter stort område.

Nuværende jernbanetilbudskalender

Som 15

Udbudsmeddelelse: Staff Service

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Som 15

Tendermeddelelse: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Som 15

Tendermeddelelse: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Om Levent Ozen
Hvert år højhastighedstog sektor, den førende i Europa inden den voksende Tyrkiet. Investeringer i jernbaner, der tager denne hastighed fra højhastighedstog, fortsætter med at stige. Derudover med de investeringer, der er foretaget til transport i byen, er stjernerne i mange af vores virksomheder, der producerer indenlandsk produktion skinne. Det er stolt, at der er startet tyrkisk højhastighedstog-togtrafik "ud over de virksomheder, der producerer indenlandsk sporvogn, lyskryds og undergrundsbiler. Vi er meget glade for at være i dette stolte bord.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar