Tyrkiske ingeniører fremstiller hastighedsfølere til sporvogne i Samsun

Tyrkiske ingeniører i Samsun, Samsun Metropolitan Kommune Samsun Light Rail System Inc. (SAMULAS), der anvendes i trolleyhastighedssensoren fejl og monopol i Tyskland på grund af prisen på 850 Euro omkostningssensor 750 pounds produceret af omkostninger.

Hakan Kahvecioğlu og hans team, der lykkedes at producere hastighedsføleren som følge af 1,5s månedlige FoU-undersøgelse, sagde i en erklæring til pressemedlemmerne: "Vi brugte det første stykke, vi producerede. Et par små bump. Så det var ikke præcis det, vi ønskede. Så løste vi det problem og udviklede en sensor, der fungerer perfekt. "

Udtalende at de producerer 50-dele, udtalte SAMULAs General Manager Kadir Gürkan, at hastighedsfølere i tændrørene har svigtet og tilføjet: "Vi ønskede at producere den lokale. Som resultat af vores samtale med vores Samsunlu-producenter koster vi hastighedsføleren til 750-liraen med samme specifikationer og de samme data. En sporvogn har en omtrentlig 12-hastighedsføler. Når du rammer denne køretøjsflåde, skaber den en meget høj drifts- og vedligeholdelsesomkostninger. Med denne form for arbejde havde vi chancen for at forbedre Samsunlu-virksomhedens produktionsinfrastruktur samt at reducere driftsomkostningerne. "

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar