'Materialevidenskab og industri' blev talt på SAU

Sakarya University Metallurgisk og Materialeteknik Society organiserede en konference med titlen Malzeme Materials Science in Industry ..

ASAŞ Aluminium R & D Engineer Cem Mehmetalioğlu og Ford Otosan Mold Underholds- og produktionssporing Teamleder Mehmet Burak Mısırlı deltog i konferencen, der blev holdt i SAÜ Kultur- og Kongrescenter som talere.

Fremmedsprog vigtigt

Cem Mehmetalioğlu, der talte om metallurgisk praksis i ASAŞ, fortalte eleverne om de punkter, de burde være opmærksomme på i deres jobansøgninger. Ali Fremmedsprog er meget vigtigt for hele sektoren. Prioritet er givet til dem, der har afsluttet deres kandidat- og ph.d.-grader for F & U-centret. Du skal bevise dig selv i andre afdelinger, fordi afdelingen har givet for mange kandidater. "

Brug af aluminium vil stige

At informere eleverne om FoU-undersøgelserne udført på ASAŞ og alle stadier fra produktion til produktion, sagde Mehmetalioğlu, at "jernbanesystemerne nu skiftes til aluminium. Jern- og jernbanesystemer og bilprodukter leveres. På den anden side viser nye designs tydeligt, at de nye produkter vil være aluminium. Vi ser at aluminium anvendes i de produkter, hvor stål er påkrævet. Af denne grund vokser aluminiumssektoren. "

Intensivt tempo i produktion

Mehmet Burak Mısırlı gav oplysninger om Ford Otosan og talte om produktionsstadierne. LI Vi har fire hold inden for vedligeholdelse, teknik, forme og fremstilling. Vi producerer omkring tusind 500 biler om dagen. Hvis du kan lide intens tempo, foreslår jeg at du er i produktion. Dagens løbende problemløsning, problemudvikling og løsning af problemet med brug af ingeniørvidenskab er at skabe løsninger. Geç sagde han.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar