TÜBİTAK MAM introducerer indenlandske el-lokomotivprojekter

TÜBİTAK MAM Elektrisk lokomotiv til hjemmet
TÜBİTAK MAM Elektrisk lokomotiv til hjemmet

TUBITAK MAM-projekt annoncerede den nationale elektriske lokomotiv E-5000-produktion af elektriske lokomotiver i Tyrkiet, når det er færdigt takket være trækkraft- og kontrolsystemerne designet og fremstillet til at være det mest kraftfulde jernbanekøretøj.


İsmail Aktaş, leder af transportafdelingen, generaldirektoratet for industri, Ministeriet for Videnskab, Industri og Teknologi og den ledsagende delegation besøgte TÜBİTAK MAM. Under mødet, ledet af professor Dr. İbrahim Kılıçaslan, præsident for TÜBİTAK MAM, blev delegationen informeret om centrets arbejdsområder, infrastruktur og projekter. E1000 og E5000 elektriske nationale konturlokomotivprojekter udført af TÜBİTAK MAM Energy Institute og turbineblade og højtemperaturmaterialeprojekter udført af Materials Institute inden for jernbanetransportkøretøjer blev delt med delegationen.

Formand for TUBITAK MRC Dr. İbrahim Kılıçaslan i sin tale på mødet; E-1000 nationale elektriske lokomotivprojekt med succes afsluttet E-5000-Main Line National Electric Locomotive Project sagde også, at de sigter mod at afslutte på kort tid. Kilicaslan; påpegede, at et team på 22 mennesker arbejdede til projektet, hvoraf 140 var akademikere og 162 ingeniører.

Lokomotivet, der vil blive produceret af TÜLOMSAŞ, et datterselskab af TCDDs generaldirektorat i samarbejde med TÜBİTAK Marmara Research Center og Istanbul tekniske universitet, vil have et moderne AC-drevsystem og 5000 kilowattstrøm til at imødekomme TCDD-behovene. En prototype vil blive produceret med et design, der kan hastighed op til 160 kilometer i timen og er designet i overensstemmelse med betingelserne i den europæiske forordning om interoperabilitet. E-5000 national produktion af elektriske lokomotiver i Tyrkiet, når det er færdigt takket være trækkraft- og kontrolsystemerne designet og fremstillet til at være det mest kraftfulde jernbanekøretøj.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer