Tyrkiets første førerløse metro åbner

Tyrkiets første førerløse metro Åbner
Tyrkiets første førerløse metro Åbner

Tyrkiets første førerløse metro, kendt som Üsküdar Umraniye Metro Line, åbner i dag. Metrolinjen Üsküdar-Ümraniye, der består af 16 stationer, forventes at betjene 65 tusind passagerer i timen.

Tyrkiets første førerløse metro, kendt som Üsküdar Umraniye Metro Line, præsident Recep Tayyip Erdogan vil deltage i åbningsceremonien i dag. Grundlaget for metrolinjen Üsküdar-Ümraniye blev lagt i 2012. Den anatolske side Cekmekoy üsküdarümraniye - den anden metrolinje er 20 km / Sancaktepe Metro Line Tyrkiets første førerløse metrolinje vil være information fra Istanbul Metropolitan Municipality borgmester Mevlüt Uysal, har annonceret den officielle Twitter-adresse.

65 vil tjene tusind passagerer

Linjen tages i brug med 16 stationer og 17 kilometer, og "platformdør" -systemet vil blive brugt til borgernes sikkerhed. Metrolinjen Üsküdar / Ümraniye-Çekmeköy / Sancaktepe betjener 65 tusind passagerer i timen i en retning. Når metroen er afsluttet, reduceres afstanden mellem Üsküdar og Sancaktepe til 27 minutter.

Üsküdar Ümraniye Çekmeköy Salgsfremmende video

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar