Ercişte offentlig transport overvåget

Van Metropolitan Municipality, Erciş distrikt for offentlige transportkøretøjer inspiceret.


Transporttjenester Afdelingen for Metropolitan Kommunes afdeling for transport af holdene, der tjener i distriktet Erciş, offentlig transportkøretøjer blev inspiceret.

Van guvernør og viceborgmester Murat Zorluoğlu'nun instruktioner i overensstemmelse med tilsynet med holdene, rengøring af køretøjer, chaufførernes kostumer, ruteoverholdelse og elektronisk billetprisindsamlingssystem undersøgt, førerne gav forskellige advarsler.

Kemal Mescioğlu, leder af transportafdelingen, der gav oplysninger om emnet, oplyste, at de regelmæssigt foretog inspektioner både i byens centrum og distrikter og sagde da i denne sammenhæng blev de offentlige transportkøretøjer, private offentlige busser og minibusser, der tilhørte vores kommune i Erciş-distriktet, revideret af vores teams. Vi udfører disse inspektioner med jævne mellemrum for at vores borgere kan rejse mere komfortabelt og behageligt. Vores vigtigste mål her er at eliminere manglerne, sikre folks tilfredshed og at holde kontrolmekanismen i live. Jeg håber, at disse inspektioner fortsætter med bestemte intervaller. ”


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar