Føreren af ​​buschaufføren i Bursa tager ikke handicappede passagerer!

I Bursa blev busstoppestedet ikke reguleret, og den handicappede offentlige buschauffør blev bøde for den private offentlige buschauffør, hvilket forhindrede passageren i kørestolen fra at komme på bussen. Bursa Metropolitan-borgmester Alinur Aktas, Gemlik fornyede offentlige busser til ceremoniens tjeneste, advarede chaufførerne, borgernes fred og komfort vil se pengene til det forstyrrende og siger, at den handicappede passager på bussen straks blev sanktioneret.

Osmangazi-distriktet Hurriyet-distriktet i hændelsen, Medicinsk fakultetshospital, der ventede på at gå til busstoppestedet i en kørestol Necla D., B46-linjenummer blev taget af den private offentlige buschauffør. Mobiltelefon i tilfælde af, der vises i slutningen af ​​lommen til busstoppestedet i en privat bil parkeret på stedet, det private offentlige busstoppested ved den regelmæssige indgang, idet man tager passagererne uden at åbne den handicappede rampe, Necla D. i kørestolen uden at forlade bussen for at forlade stationen.

Forkert parkeringsstraf

I mellemtiden blev refleksionen af ​​begivenheden fra Metropolitan Kommune på bussen efter buschaufførens refleksion til busstoppestedet ved det relevante busstoppested for at stoppe parkering af et privat køretøj skåret ned. Fornyede offentlige busser i byen Gemlik dagen før ceremonien for offentlige bushandler advarede Alinur Aktas borgmester Alinur, sagde borgerne vil se pengene til forstyrrelsen af ​​fred og komfort. Umiddelbart efter denne advarsel i tilfælde af busstoppestedet i bilen parkeret på stationen med et almindeligt offentlig busstoppested 259'ar TL blev der forkert forkert parkeringsstraf.

Vil ikke blive tolereret

Metropolitan-borgmesteren Alinur Aktaş udtrykte sin reaktion på spørgsmålet i sin Twitter-konto. Borgmester Aktaş sagde, ayı Den begivenhed, at den grønne bus, som jeg aldrig har godkendt, ikke henter den handicappede kvinde fra stationen i dag, er blevet reflekteret for offentligheden i dag. Vores landsmænd skulle vide, at de er blevet til, og at de aldrig vil blive tolereret. ”

Følsomhedsopkald fra BURULAŞ

På den anden side afgav Burulaş en skriftlig erklæring efter begivenheden, udtrykte handicappede borgere sorg på grund af hændelsen på bussen. I erklæringen, ”understreges det ofte i vores træninger og inspektioner, at chaufførerne skal tage alle passagerer sikkert ved at tage deres køretøjer fuldt og ordentligt. Som i denne triste hændelse er der imidlertid andre køretøjer, der er parkeret forkert, hvilket kan forhindre bussen i at nærme sig stationen korrekt. Disse forkerte parkeringsforhold fører til sådanne situationer og påvirker sikkerheden for andre chauffører. For at undgå disse og andre triste situationer igen, skal alle chauffører være følsomme for ikke at lave forkert parkering foran busstopperne ”.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar