Klimaanlæg i Diyarbakır fortsætter

Diyarbakir Metropolitan Kommune fortsætter med at placere luftkonditionerede stop på forskellige steder i byen for at forhindre borgerne i at blive ramt af ugunstige vejrforhold.

Diyarbakir Metropolitan Municipality, som fortsætter sine bestræbelser på at øge antallet af stop på offentlige transportruter, sætter lukkede stop for at forhindre borgerne på at vente på busstoppested ved ugunstige vejrforhold i sommer og vinter.

Tidligere fortsatte Dicle University og Gazi Yaşargil trænings- og forskningshospital foran Obstetrics and Gynecology Hospital for borgere foran det 'Air-conditioning Stall' Diyarbakir Metropolitan Municipality med at ændre stop på vigtige punkter.

Diyarbakir Metropolitan Municipality, i denne sammenhæng beliggende på Elazig Street, og for det meste brugt af borgere, der skulle til hospitaler i regionen, og de studerende og embedsmænd, der blev brugt af Galeria-indkøbscentret, erstattede stop foran de klimatiserede stop. De nye klimatiserede stop bruges af borgerne fra hospitaler og skoler i regionen og embedsmænd fra offentlige institutioner for at undgå at blive påvirket af koldt vejr om vinteren og varmt vejr om sommeren. Borgere, der er interesseret i at oprette stop med aircondition, takket være Diyarbakir Metropolitan Municipality for de foretagne tjenester, desto mere udbredte i hele byen 15-stationen vil blive placeret, hvor der blev registreret mere aircondition-stop.

Ud over siddebænke til 18 personer er der et bibliotek, som borgerne kan bruge, mens de venter på handicappede, ramper til handicappede og sikkerhedskameraer, der fungerer på 12 timer.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar