Under toget i İZBAN døde personen dårligt

Uidentificeret person i Konak distriktet Izmir, IZBAN tog under det tragiske liv at blive dræbt.

Ulykken opstod nær metrostationen Hilal i aften 23.00 køer. Påstået, at en person angiveligt brugte stoffer, ville Hilal metrostation nær skinnerne passere på tværs af. Men i mellemtiden træder IZBAN-toget, der løber mellem Tepekoy og Aliaga, den person, der ønsker at krydse. Ved meddelelse af situationen blev 112-medicinsk hold fra hans kontrolområde dræbt. 110 AKS hold fra scenen, den person, der blev under toget, blev fjernet fra hans sted. Inden for rammerne af den indledte undersøgelse blev føreren af ​​toget taget i forvaring, identiteten af ​​den døde person fandt ingen søgning. Ifølge de første bestemmelser lærte personen at være en menneskes livløse krop, anklagemyndigheden undersøgelse af morgendommen i Izmir Forensic Medicine Institute. Efter den obduktion, der skal udføres hos Forensic Medicine Institutionen, bestemmes den afdødes identitet.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar