Vicedirektør for TCDD Transportation Inc. Mehmet Uras Pensionerede

Mehmet Uras, administrerende direktør for TCDD Transport Inc., der sluttede sit årlige offentlige kontor i 42 i januar 04. Sig farvel til sine kollegaer på Uddannelsesrådet.


Dette er et relæ løb

Veysi Kurt, administrerende direktør for TCDD Transportation Inc., sagde i sin tale, at han gjorde Uras farvel til sit nye liv: sağlık Vi ønsker sundhed, fred og velfærd til vores bror Mehmet Uras, som i mange år leverede gode tjenester og bidrag til sektoren. Vi er taknemmelige for ham. Efter at have arbejdet på forskellige niveauer af TCDD har vi arbejdet sammen som administrerende direktør og medlem af bestyrelsen for TCDD Transport for det sidste halvandet år. Kismet ville være en periode for os alle at leve, hvis vores liv er nok. Dette er et relæ løb. Lad ikke vores bror holde øje med dig. Vi vil fortsætte med at arbejde for at gøre i dag et bedre punkt end i går. "

42 år dedikeret til jernbanen yıl

Uras, under generaldirektoratet for TCDDs paraply i januar 1976, som en højtekniker begyndte at arbejde på forskellige niveauer, samt undervisere i 18-året Eskişehir Vocational High School og uddannelsesprogrammer mindede om, at undervisere, men de fleste af vores liv brugte på jernbaner. Det er en hård dag for mig. Jeg vil savne dig meget. Faktisk 42 er let at tale i årevis. Damptog kører i nogle områder, Morse kode blev brugt til kommunikation. Signaleringselektrificeringshastigheden var meget lav. I dag er der en enorm udvikling i vores sektor. Højhastighedstoglinjer er bestilt. Det nuværende system fornyes, moderniseres og meget vigtige projekter realiseres med investering af 60 milliarder TL i vores sektor. "

Uras understregede, at en ny æra startede med liberaliseringen af ​​jernbanetransporten, og at nogle kredse ikke gjorde det meget varmt: "Men vores generaldirektør Kurt troede at TCDD Taşımacılık AŞ ville være et verdensmærke og overbeviste hans medarbejdere om denne succes. 2017-dataene viser, at dette er opnået. Selv om der ikke er nogen togoperation på grund af infrastrukturarbejder i mange netværk, er der betydelige stigninger i passager- og godstransportmængder og indtægter. Når projekterne og alle værker er helt færdige, når hele netværket er sat i drift, vil tallene være højere end disse tal. Denne succes er ikke tilfældig. 162 har mange års erfaring i jernbanekultur. Jeg elsker alle mine venner. Farvel, "sagde han.


sohbet

Feza.Net

1 Kommentar

  1. Han lavede succesfulde tjenester til tusindvis af pensionister som .mehmet uras. service6 er kontinuerlig. mehmetede pensionsperiode er den bedste periode i livet bliver bedre .. pension .. kurmu øverste ledelse skal huske fra tid til anden tak og plakater skal give.enik opgave er ikke let at tilbede .. endeløse hilsner og respekt for alle pensionister

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer