84 millioner passagerer flyttet i offentlige transportkøretøjer i Konya

Konya Metropolitan Kommune leverer tjenester til alle hjørner af Konya takket være dets miljøvenlige naturgas og de nyeste systemtransportkøretøjer med det brede transportnet, og transporterede 2017 millioner 276 tusind passagerer i 2 buslinje og 84 sporvognslinje i 656 i hele provinsen.


Med den nye storbylovgivning har Konya Metropolitan Municipality, som tilbyder tjenester til 31-distriktet Konya, gjort betydelige fremskridt inden for offentlig transport.

Konya Metropolitan borgmester Tahir Akyürek, de styrket med offentlig transport flåde i Konya naturgas og miljøvenlige busser i Tyrkiet om, at de er de første kommuner, der tilbyder elektriske busser i brug, altid den nyeste teknologi i offentlig transport områder og udtrykte, at de følger innovative løsninger. Borgmester Akyurek bemærkede, at busflåden i Konya Metropolitan Municipality har i alt 672-busser, hvoraf de fleste er uhindrede og miljøvenlige og sagde, at de leverer tjenester med 12-sporvogn og endda moderne sporvogne med 72-sporvogn.

57 MILLION 710 TUSENTE PASSAGERE TRANSFERET AF BUS

Konya Metropolitan Municipality transporterede 2017 tusind 276 tusind 672 tusind 970 passagerer i alt i 409 ved at gøre 57 tusind 710-rejser med 769 lige 36 busser i hele provinsen. 976 millioner 650 tusind XNUMX tusind busser om et år.

72 TRAM 26 MILLION 945 tusind mennesker brugt

I 26 blev 2017 tusind 90 passagerer transporteret på Alaaddin-Selçuk University Rail System Line, som er blevet brugt aktivt i Konya i 596 år, med sporvogne på Alaaddin - Courthouse-linjen, som fungerer aktivt i overensstemmelse med det mest avancerede system i verden.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer