IETT Sub Employers 'Medarbejdere i anvendelsesområdet for lovdekret nr. 696 annonceret

Ifølge meddelelsen på den officielle webadresse for Generaldirektoratet for Istanbul Electric Tram and Tunnel Operations (IETT); Det meddeles, at ansøgningsresultaterne af de ansatte i underarbejderne inden for rammerne af dekretloven nr. 696 er sikre.


24-dekret 2017 i dekret 696 offentliggjort i den officielle tidsskrift dateret december 127. (Midlertidig artikel 375 tilføjet til lovdekret nr. 24) og 01 Ansøgningsresultaterne fra vores underentreprenøransatte, der ansøger om vores ansættelse som ansat i Istanbul Metropolitan Kommune i overensstemmelse med procedurerne og principperne for gennemførelsen af ​​denne lov offentliggjort i januar 2018, er indeholdt i vedlagte lister.

Dem, der vil gøre indsigelse mod resultaterne af ansøgningen, skal anmode om, at vores institution skal videresendes til Governor of Istanbul fra 21 februar 2018 til 23 February 2018.

Meddelelsen er en erstatning for notifikationen, og der gives ingen speciel meddelelse til de enkelte personer.

Dato for eksamen vil blive annonceret senere på vores hjemmeside.

Klik for at se lister ...

Accepterede applikationer

Dem, hvis ansøgning ikke acceptereschat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar