Samsun Thick Railway Line Modernization fungerer i gang

samsun sivas modernisering
samsun sivas modernisering

Transport, Maritime Anliggender og Kommunikation Ministeriet stedfortrædende Understatssekretær Orhal Birdal Republik Tyrkiet statsbaner (TCDD) generaldirektør İsa Apaydın Samsun - Kalin linje af igangværende renovering arbejde ved at undersøge myndighederne modtaget oplysninger.

Vicedirektør for Transportministeriet Orhan Birdal, General Manager for TCDD İsa Apaydın, Assistent General Manager İsmail H. Murtazaoğlu, TCDD Sivas 4. Regional direktør Mustafa Korucu og embedsmænd deltog. Efter at have gennemgået værkerne på banen, besøgte delegationen Kavak-stationen med et DMU-sæt og modtog information om værkerne.

Stedfortrædende sekretær for Ministeriet for Transport, Maritime Anliggender og Kommunikation, Orhal Birdal delte på sin sociale mediekonto: iz Vi er på et testtog med TCDD, Foreign Relations og EU-team for at undersøge den seneste situation på Samsun-Sivas-linjen. Forhåbentlig åbnes det snart. Tak til dem, der har bidraget. ”

Når det er afsluttet, reduceres rejsetiden mellem Samsun og Sivas fra 9,5 timer til 5 timer og er udstyret med et signalanlæg.

Samsun Kalın Railway Line, der forbinder to ikonbyer i uafhængighedskriget, nemlig Samsun og Sivas, begyndte at tjene i 1932. Så denne linje var ligesom Irmak-Karabük-Zonguldak-linjen, og det var en af ​​Republikens største drømme.

Den samlede længde af 378-kilometerlinjen er blevet fornyet på 2015 med den økonomiske støtte fra Den Europæiske Union inden for rammerne af transportoperationsprogrammet. Samlet 258.8 Fornyelse af Samsun-tykke vil koste Euro jernbanelinjen Project, en del af Den Europæiske Union giver 220 euro, mens 39 euro vil blive finansieret af Republikken Tyrkiet ressourcer. Projektet er det største projekt realiseret uden for EU's grænser med EU-tilskud.

Når moderniseringsarbejdet er afsluttet, vil den eksisterende linje blive fuldstændig fornyet, signalering og telekommunikationssystemer vil blive oprettet, 48 historiske bro vil blive restaureret, 30 bro og 1054 culvert vil blive genopbygget. Derudover vil tunneler udvides, stationslængder øges til 750-målere, alle passagerplatforme vil blive fornyet i henhold til EU-standarder, passageroplysninger og meddelelsessystem vil blive installeret på alle stationer. Således opnås en væsentlig forøgelse af linjens kapacitet og driftshastigheden og komforten af ​​togene, og jernbanen vil blive foretrukket mere i gods- og passagertransport.

Når moderniseringen af ​​Samsun Sivas-linjen er afsluttet, reduceres rejsetid med tog fra 9 til en halv time til 5.

Samsun Kalin jernbanekort

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar