Energi Sundhed og Transport Sektorer af konferencen Organiseret af ATO

I den offentlige rolle i offentlige indkøb i teknologisk omformning blev den nationale og nationale produktionskonference, der blev arrangeret af Ankara Chamber of Commerce (ATO), energi-, sundheds- og transportsektoren drøftet.

Videnskab, Industri og Teknologi minister Faruk Concise ATO i regi af det offentlige indkøb Lokalt indhold og handelsmæssigt samarbejde Konferencen blev arrangeret af det særlige udvalg, Tyrkiet Union of Chambers og Commodity Exchanges (TOBB), blev afholdt på konferencen Hall.

-FIVE UNDERSEKRETÆR TALT NATIONALE OG NATIONALE PRODUCTION-

Undersekretærerne for de fem ministerier blev samlet i mødet med titlen "National og National Production Movements TO modereret af TOBB Præsident Rifat Hisarcıklıoğlu. I sessionen, Dr. Undersekretær for Ministeriet for Videnskab, Industri og Teknologi. Veysel Yayan, sekretær for økonomiministeriet İbrahim Şenel, sekretær for ministeriet for energi og naturressourcer Fatih Dönmez, underskriver af sundhedsministeriet. Dr. Eyüp Gümüş og viceminister under ministeriet for udvikling Yılmaz Tuna deltog som talere. TOBB Præsident Hisarcıklıoğlu spurgte undersekretærerne om deres bestræbelser på at øge indenlandsk og national produktion.

- SUNDHEDSMATERIALE KONTOR SKAL OPFYLDES-

Undersecretær for Sundhedsministeriet Dr. Eyüp Gümüş udtalte, at de ville danne et centralt indkøbssystem i sundhed, og at de ville oprette et Malzeme Health Material Office benzeri svarende til staten Supplies Office. Gumus sagde, at de ville opfylde hospitals behov gennem Health Material Office og sagde, "Health Material Office betyder Health Market. Vi forsøger for øjeblikket at få varerne ved at lave bud med næsten tusind 3 købere på alle vores hospitaler. Vi ønskede at udvikle et centralt indkøbssystem. Alle hospitaler, læger bør ikke beskæftige sig med købet. Han sagde. Med angivelse af at de ønsker at øge indkøb af indenlandske varer med Health Material Office, sagde Gümüş, at vi vil kontrollere kvaliteten af ​​indenlandske varer i kvalitetslaboratorierne i TOBB og Bilkent. Hvis der er indenlandske produkter af samme kvalitet, tager vi det først. Vi ønsker at gøre det samme i medicinske hjælpematerialer. " Sølv sagde de arbejdede i to år om emnet vil vernacularization hvilke produkter i sundhed, at 10 tusinde Mar i det kommende år 60, tomografi, ultralyd, at bemærke, at der er behov for digital røntgen og overvåge enheder, gav oplysninger om de undersøgelser, der er produceret i Tyrkiet af disse enheder.

Undersecretær for Ministeriet for Videnskab, Industri og Teknologi Veysel Yayan gav derimod information om aktiviteterne i lokaliseringsudvalget, der blev oprettet i januar, og hvis sekretariat er udført af ministeriet. "Tyrkiet er på udkig efter måder at producere af sig selv," siger Emitting, han nævnte lokomotiv effekt af offentlige indkøb på den indenlandske produktion. Med henvisning til problemet med den nuværende kontounderskud, sagde Yayan, det er et uundgåeligt behov for at vende tilbage til domesticering. Vores ministerium gør alt for at blive lokal med alle sine enheder. "

Undersekretær for økonomiministeriet Ibrahim Senel 2017 milliarder dollars i eksporten, 157 milliarder dollars værd ved import, 233,8 milliarder dollars i import, både eksport og import består af en betydelig del af mellemvarer, "Vi bør forbedre vores produktionsstruktur i områder, der forårsager udenlandske underskud." Senel sagde, at importen af ​​den offentlige sektor var underlagt tilladelse fra økonomiministeriet og tilføjede, at de støtter de investeringer, der vil yde teknologisk omdannelse.

Undersekretær for ministeriet for energi og naturressourcer Fatih Dönmez understregede betydningen af ​​lokalisering inden for energisektoren, at de vil danne et Advanced Technology Education Center. Udenrigsminister for Udviklingsministeriet Yilmaz Tuna påpegede, at byggematerialer, der blev brugt i byggeriet, blev importeret fra døren til hængslerne og understregede, at de produkter, der forårsager underskuddet på betalingsbalancen, først skulle lokaliseres. Når det hedder, at en af ​​de vigtigste mangler er manglen på koordinering, sagde tun, at der skulle oprettes et bestyrelse om offentlige indkøb, en fælles indkøbsmekanisme bør udvikles, og offentlige indkøbsplaner bør deles med offentligheden.

Den første session med titlen Kamu Offentlige Indkøbsmekanismer til Indre Produktion og Teknisk Transformation i Industri Sta blev modereret af Kemal Kaya, Rådgiver for Minister for Videnskab, Industri og Teknologi. Yücel Süzen, chef for Finansministeriets Generaldirektorat, Generaldirektoratet for Budget og Finansiel Kontrol, udtalte, at 90-procenten af ​​offentlige indkøb blev realiseret ved åben udbudsprocedure, 2-procent blev realiseret direkte, og 8-procent blev realiseret ved fortrolige indkøb, og betydningen af ​​gennemsigtighed blev taget i betragtning ved køb fra staten. sagde han. Ministeriet for Videnskab, Industri og Teknologi Generaldirektoratet for Industri, leder af generaldirektoratet for industrielle tjenester I sin tale understregede Ali Murat løbende, at reduktion af importafhængigheden af ​​indenlandsk produktion vil føre til produktion af mellem avancerede teknologiprodukter, beskæftigelsesstigning og bæredygtig vækst. Hande Ünal, leder af afdelingen for industri samarbejdsprogrammer, Generaldirektoratet for Videnskab og Teknologi, Ministeriet for Videnskab, Industri og Teknologi, understregede, at industriel deltagelse og teknologistyringsprocessen skal udføres i en central struktur.

- OFFENTLIG INDKØB I ENERGI-, SUNDHEDS- OG TRANSPORTSEKTORER-

Den anden session med titlen Kamu Offentlige Indkøb i Energi, Sundhed og Transport Sektorer Z blev modereret af ATO's bestyrelsesmedlem og kommissær Ziya Kemal Gazioğlu. Sundhedsministeriet Generaldirektoratet for Sundhedsinvesteringer Institut for Investeringsmodeller Züfer Arslan udtalte, at de har problemer med at producere produkter, der ikke produceres, og at der er taget alvorlige skridt i indenlandsk vaccineproduktion. Sebahattin Öz, vicegeneraldirektør for vedvarende energi fra ministeriet for energi og naturressourcer, sagde i sin tale, at de opfordrer industrierne i de etablerede kraftværker, og at økosystemet er vigtigt i sektoren. Mehmet Şamil Kayalak, vicegeneraldirektør for infrastrukturinvesteringer fra ministeriet for transport, maritime anliggender og kommunikation, sagde, at sektorens bæredygtighed skal sikres, og at de planlægger at øge de nuværende lokaliteter til 60-65.

- VIRKNINGEN AF OFFENTLIGE INDTÆGTER OM INDUSTRIALP DISCUSSION

OSTİM Formand for bestyrelsen for OSTİM Renewable Energy and Environmental Technologies Cluster og Biotar A.Ş. Yaşar Çelik, grundlægger af Ekstunda, Murat Çelik, Bozankaya Jernbanesystemdirektør İlhan Alan, BMT Calsis formand Mete Özgürbüz, Aselsan Transportsikkerheds- og energisystemgruppes præsident Seyit Yıldırım og fakultetsmedlem i Istanbul University Professor Dr. Murat Yülek deltog som taler.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar