BTK Railway Line for at påbegynde passagertransport

Minister Arslan, der afgav vigtige udtalelser under hans rejse fra Kars til Sarıkamış, ledsaget af Veysi Kurt, General Manager for TCDD Taşımacılık AŞ, udtalte, at Eastern Express har ydet et væsentligt bidrag til regionen. de sigter mod at starte passagertransport.

Arslan, 30 oktober Med starten på passagertransport på Baku-Tbilisi-Kars jernbanelinje, der blev sat i drift i oktober 2017, vil efterspørgslen efter Kars stige endnu mere og vil bidrage væsentligt til byens udvikling. "" Der er en alvorlig belastningsmobilitet, der starter fra. Vores mål er at begynde at transportere passagerer fra midten af ​​dette år. Det vil også være et godt koncept. Du kan være sikker på, at folk besøger lande på ruten startende fra Kasakhstan og Tyrkiet vil ønsker at gå til Europa. Det modsatte vil være rejsen, og jeg håber, at når vi sætter ham i Kars vil være en provins, der byder velkommen til flere gæster i den forstand. Kars, fra byen venter på Serhat, vil drage fordel af Serhat og vil være en by, der er hovedstaden i Serhat. Vi fortsætter med at arbejde på dette. "

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar