Bulgarien og Tyrkiet jernbaneselskaber Eliminer Stigning i Passager- og transportfly Transport hædret

TCDD General Manager İsa Apaydın TCDD-delegation med 12-14 I februar 2018 besøgte Bulgariens jernbaneinfrastrukturforvalter NRIC.


På møderne holdt

Bro og tunnel konstruktion,
Adgang af private operatører til Kapıkule Station inden for rammerne af jernbanetransport mellem de to lande,
Kombinerede / intermodale transport- og privatvogne til dette samt infrastrukturafgifter og foranstaltninger til fremme af sådan transport,
Tyrkiet - røntgenundersøgelse ved grænsen til Bulgarien

udvekslet ideer om spørgsmål.

I slutningen af ​​møderne Udvikling og øge den eksisterende jernbane transport mellem Tyrkiet og Bulgarien Svilingrad - Kapitan Andreevo grænsen arbejder på at gøre en hurtig indgriben af ​​problemerne i overgangen punkt nøje overvåget og løst Group har besluttet at etablere.

Apaydin præsidentkandidat delegation i Sofia og Plovdiv banegård med Tyrkiet - bulgarsk jernbanetransport på ruten og for nylig rehabiliteret Plovdiv - Pazardzhik findes i den tekniske gennemgang af linjen.

Apaydın lavede også et teknisk besøg på den intermodale transportterminal i Plovdiv, hvor han diskuterede muligheden for at håndtere containere og TIR-pengeskabe og samarbejdet mellem tyrkiske og bulgarske private operatører om intermodal transport.

Generaldirektør for TCDD under bulgarsk program İsa Apaydın I februar 11 2018 delegation under ledelse af tyrkiske statsbaner, besøgte han ambassadør for Republikken Tyrkiet Hasan Ulusoy, myndighederne i Sofia.

Under besøget at styrke samarbejdet mellem jernbanen transport mellem Tyrkiet og Bulgarien, blev to jernbane administration diskuteret.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer