De vil først Førerløse Car Design af Tyrkiet

AVL vil tjene Tyrkiets avancerede teknologi i den automotive engineering akademi kandidater afsluttet deres uddannelse


Udstyret med verdens største ingeniørfirma, AVL organisationer i Tyrkiet baseret i Østrig AVL Tyrkiets mest succesfulde 1300 avancerede ingeniøruddannelse ved at vælge blandt ingeniører på universiteter inden for bilindustrien teknologi ingeniører, 6 måneder begynder pligter efter hård træning. bilindustrien R & D ingeniører, en af ​​de mest eftertragtede i verden af ​​automobilteknik vil spille en stor rolle i udviklingen af ​​den første indenlandske førerløse elektriske køretøjer og hybride teknologier i Tyrkiet.

Tyrkiets første indenlandske førerløs og hybrid elektriske køretøjer teknologiudvikling begyndte AVL Tyrkiet, verdens mest eftertragtede ingeniører i det mål at blive en global engineering base i avanceret bilindustrien teknologi felt attı.türkiye underskrevet en vigtig investering på området for menneskelige ressourcer til dyrkning i Tyrkiet senere og 172 Virksomheden besluttede at udvide ingeniørteamet for mennesker, avanceret bilteknologi, universitetets mest succesrige ingeniører, samlet under et enkelt tag. 80 ingeniør 1300 ingeniør 15, der blev bestemt som et resultat af langvarige samtaler med 6 ingeniør, uddannet sig fra ingeniørafdelinger såsom maskiner, mekatronik, elektrisk elektronik, kontrolautomation og bil fra universitetet.

Røg Management Consulting Tyrkiet samarbejde med AVL eksperter og med støtte fra prominente akademikere ved Ayvansaray University 6 måneders træning for ingeniørerne afsluttet deres uddannelse i februar. Ingeniører, der med succes gennemførte undervisningen, blev valgt blandt 15-ingeniører, der modtog uddannelse i avancerede ingeniørfag såsom elektriske køretøjer, autonome teknologier, forbrændingsmotorer, intelligente algoritmer, batteristyringssystemer. 19 AVL ingeniører, der vil begynde sit arbejde i februar om Tyrkiet, vil Tyrkiets første indfødte førerløse og hybrid elektriske køretøjer spiller en vigtig rolle i udviklingen af ​​teknologien.

ingeniører søgte i verden til at vokse i Tyrkiet

For første gang, hvilket indikerer, at uddannelsen afholdes i Tyrkiet vokser som ingeniørerne kalder verdens AVL Tyrkiet General Manager Dr. Umut Genc sagde, at investering i menneskelige ressourcer er et vigtigt behov inden for ingeniørarbejde, og at ingeniører, der modtog undervisning i vellykkede universiteter, kunne tilbyde muligheden for at arbejde på projekter, som de måske er begejstrede for. Young "AVL projektet som vi udvikler vores væksttal i Tyrkiet og Tyrkiet vil fortsætte med at stige med hvert år, der går. Vores væksttal nåede 2017 procent i det sidste 80 år. Med hensyn til mennesker voksede 50. Vores behov for menneskelige ressourcer stiger hvert år. Vi arbejder fortsat med 172 ingeniør i vores virksomhed, der leverer service inden for avancerede bilteknologier. Sidste år sluttede 75 ingeniører os. Næste år vil jeg sige, at vi har brug for en 50-ingeniør. Der er dog stor efterspørgsel efter veludstyrede ingeniører i vores sektor. Mange vigtige virksomheder i verden har brug for succesrige ingeniører. Vi har startet et træningsprogram for at uddanne vores egne menneskelige ressourcer og forberede tyrkiske ingeniører til avanceret teknik i verden. 1300 vi ønsker at opfylde kriterierne i ingeniører, har vi udvalgt nogle af Tyrkiets mest succesfulde ingeniører. Vi har gjort vores ingeniører fuldt udstyrede og klar til at betjene. Teknisk set var det en meget travl tidsplan og design på samme tid industrien er et stort behov for engelsk undervisning i dette program er en vigtig del af sahip.dig uddannelsesprogrammer, vi leverer på den ene side direkte af AVL eksperter Tyrkiet industri under taget, meget avancerede emner dækning, være fokuseret og ingeniører gå igennem et træningsprogram, som kun gør udgangspunkt arbejde i Tyrkiet og verden. Vores nye mission AVL ingeniører afsluttet deres uddannelse vil begynde i Tyrkiet inden for kort tid. "Sagde han.

Deltag i udviklingen af ​​køretøjer med autonome køreegenskaber

AVL Tyrkiet General Manager Dr. Umut Genç fortsatte sine ord som følger: eğitim Med denne uddannelse begyndte vi at øve, vi prøver at holde vores succesrige ingeniører i vores land og opfordre dem til at tilføje værdi til vores land ved at tilbyde dem et internationalt arbejdsmiljø, give den nødvendige støtte og gøre forholdene attraktive. AVL direkte til dem der starter arbejdsmuligheder i Tyrkiet, mens den på samme tid i Tyskland, USA, Storbritannien, og vi er også mulighed for at få erfaring i 36 lande som Kina, hvor AVL. Med deres knowhow og erfaring vil de bidrage væsentligt til udviklingen af ​​vores land i verden og vil også spille en vigtig rolle i udviklingen af ​​hybrid-elektriske køretøjsteknologier og autonome køreegenskaber, som vi planlægger at starte test i 2020. Vi leverer den uddannelse vundet af ingeniører, der arbejder i F & U i den automotive område ville øge interessen for Tyrkiet og tyrkiske ingeniører mener, at jeg kom til niveauer, der kan søges mellem ingeniører i verden. "

AVL tilbydes af hver 6 måneders vellykkede uddannelsesprogrammer for ingeniører dimitteret fra universiteter i Tyrkiet er planlagt til at blive gentaget fra en ny.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar