National Electric Locomotive Projects

På mødet i TÜBİTAK MAM Energy Institute blev fremskridtene i det første nationale elmanøvreringslokal E1000 og det første nationale konturlokomotiv E5000-projekt diskuteret.

Samarbejdet mellem TÜBİTAK MAM og TCDD, som har implementeret det første nationale elmanøvreringslokal E1000 i vores land; han lancerede for nylig det første nationale skitse lokomotiv på jernbanerne med E5000 projektet. Resultaterne af disse projekter realiseret inden for rammerne af TÜBİTAK MAM Energy Institute udgør en stærk grund for nye værker mellem de to institutioner. TÜBİTAK MAM Formand Dr. İbrahim Kılıçaslan og TCDD General Manager İsa Apaydın mødtes for at diskutere status for eksisterende projekter og for at øge deres samarbejde. TCDD General Manager İsa ApaydınPå mødet på kontoret blev også de nationale produkter fra TÜBİTAK MAM Institut for Materialer, der blev anvendt i jernbanerne, vurderet.

TÜBİTAK MAM Formand İbrahim Kılıçaslan; Han udtrykte tilfredshed med MAM institutternes forsknings- og udviklingsaktiviteter på jernbanekøretøjer med TCDDs samarbejde og bidrager til økonomien ved at omdanne til nationale produkter. TCDD General Manager İsa Apaydın udtrykte også sin tilfredshed med samarbejdet.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar