Dawn Prayer for Mehmetçik, der deltog i Operation Olive Branch fra MOTAŞ

Motas
Motas

Malatya Metropolitan Municipality Transport og offentlige transporttjenester Motaş AŞ. Chaufførerne gav støtte til Mehmetçik i daggavens massebøn

Hver dag til den offentlige transport af daggry med Malatya 'Bismillah', der siger, at udgangen til garagen MOTAS-chauffører beder for martyrerne fra helten Mehmetçikler martyrer.

distribuere terrorist reder, for at sikre Tyrkiets grænsesikkerhed og Syrien til at bosætte sig i et miljø, hvor de kan leve i fred for befolkningen i det tyrkiske væbnede lanceret i Afrin af Force Olive gjorde daggry bønner for soldater støder sammen i Department of Operations.

Køretøjer, der skal arbejde på linjerne for at indhente det tidspunkt på dagen, inden de har brug for at udsende strålingen. Af denne grund kommer alle køretøjer, der kommer ud af garagen inden daggry, førerne sammen og beder først til Mehmetçiğın og 'Bismillah' og siger, at de fjerner køretøjer fra garagen.

Udgange af køretøjer fra garagen i træk skaber et skue, og bønner og heroiske digte minder vores historie.

MOTAŞ-medarbejdere, som donerede blod til Røde Halvmåne-blodcentret med tanken om, at det var nødvendigt i de første dage af Olive Branch-operationen, besøgte derefter det regionale formandskab for militærrekruttering i Malatya og ansøgte om militærtjeneste.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar