TÜLOMSAŞ Engagerede faste arbejdstagere

tulomsas vil gøre permanent ansættelse af offentligt ansat
tulomsas vil gøre permanent ansættelse af offentligt ansat

Entreprenøren handicappede arbejdstagere Stående Modtagelse gør: gennem staten Personale formandskab har Tyrkiet Lokomotiv og motor Industri blevet offentliggjort annoncer vil gøre rekruttering af handicappet Corporation. De pågældende annoncer til Tyrkiet Lokomotiv og motor Industry Corporation parti blev udtrykt gøres rekruttere handicappede arbejdstagere.

I meddelelsen om webstedet for det offentlige personaleformandskab;

X 1 associerede kandidater med permanent handicap rekrutteres til vores institution. Kom arbejdere, der skal gennemføres i de offentlige institutioner Ifølge forordningen om de principper og procedurer indkøb vil blive foretaget gennem Tyrkiet Erhvervsråd. Labour efterspørgselsforhold Eskisehir Tyrkiet Business Association General Arbejdsdirektoratet og arbejdsformidling af Provincial Direktoratet, : www.iskur.gov.tr blev offentliggjort på webstedet 13.02.2017. Tilbudsgivere skal følge meddelelsen

KØBENDE PERSONALE

I meddelelsen på det statslige formandskabs websted Receptionschef (Front Office Staff) vil blive givet udtryk for.

KRAV TIL KØB AF ARBEJDERE

Tyrkiet Lokomotiv og motor Industri niveau bachelor uddannelse som uddannelse niveau bestemt af Corporation for Public Relations og reklame, public relations og offentlig omtale afdeling har eksamen fra. Det krævede uddannelsescertifikat inkluderer betingelserne for at have Enterprise Resource Planning-certifikat for modtagelse og Front Office Services for Tourism Management.

Statens Personale Formandskabets udgivelse annoncer via Tyrkiet Lokomotiv og motor Industry Corporation har meddelt, at den vil offentliggøre en anden annonce ved at rekruttere handicappede arbejdstagere sagde.

I meddelelsen om meddelelsen på webstedet for det statslige personaleformandskab;

X 1 kandidater med gymnasium og tilsvarende skolekandidater vil blive ansat. Kom arbejdere, der skal gennemføres i de offentlige institutioner Ifølge forordningen om de principper og procedurer indkøb vil blive foretaget gennem Tyrkiet Erhvervsråd. Labour efterspørgselsforhold Eskisehir Tyrkiet Business Association General Arbejdsdirektoratet og agenturets Beskæftigelsen af ​​Provincial Direktoratet, 13.02.2017: www.iskur.gov.tr ​​blev offentliggjort på hjemmesiden. Tilbudsgivere skal følge meddelelsen. udsagn blev inkluderet.

KØBENDE PERSONALE

I meddelelsen på det statslige formandskabs websted Computer Operator (Operator), Network Operator (Information Technology) køb foretages.

KRAV TIL KØB AF ARBEJDERE

Tyrkiet Lokomotiv og motor Industri Deng gymnasium og skolen som en uddannelse niveau bestemt af Corporation; Informationsteknologi, Computerprogrammering / Webdesign, Databehandling, Computere, Computerhardware, Computerdrift, Computerdrift Tekniker, Computerprogrammering, Computerprogrammer og datastrukturer, Computerteknisk service, Computerteknologi, Computersoftware, Informationsteknologi Netværksstyring, Database Programmering, webprogrammeringsafdelinger er forpligtet til at gå videre. Det krævede træningscertifikat kræver Advanced Excel Development and Compliance Training Certificate.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar