Antalya 3. Stage Rail System Tender to Live

Antalya Buyuksehir Kommune
Antalya Buyuksehir Kommune

Antalya Metropolitan Municipality, 3 vil tilbyde en permanent og moderne løsning på bytransport. Stage Rail System Project 27 er på auktion på 14.00 i marts (i morgen). Udbydende kommunes websted www.antalya.bel.t ervil blive sendt live.

Startende fra Kepez Varsak og tilslutning til den nostalgiske sporvognslinje foran trænings- og forskningshospitalet i Muratpaşa Meltem, 25 kilometer 3. I Stage Rail System Projektet vil der være 38 stationer, herunder 1 level crossing og 39 metrostationer. Linjen, der starter fra det gamle rådhus, fortsætter til Süleyman Demirel Boulevard, Sakarya Boulevard, Bus Station Junction, Dumlupnar Boulevard, Medicinsk Fakultet, Meltem, Uddannelse og Forskning Hospital og Museum, hvor det vil fusionere med den gamle nostalgi sporvogn. Den nostalgiske sporvognslinje vil også blive moderniseret med det store projekt, der vil bringe moderne offentlig transport til Kepez. Nostalgi sporvognslinjen mellem museet og zerdalismen arrangeres med de nye vogne.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar