Kaptajnens driver af månedsprisen til Hero Driver

Takket være sin førstehjælpstræning blev Hayrettin Şahin, der reddede livet af en baby under pligten, værdsat af mange mennesker og organisationer, herunder İbrahim Karaosmanoğlu, borgmester i Kocaeli Metropolitan Municipality, takket være hans følsomme opførsel. Spar livet for Asaf baby Kocaeli Metropolitan Municipality Transportationpark Inc. Hayrettin Sahin, der tjente som busdriver, kom fra Captains Club.


Kaptajn af Månedens Driver

Hayrettin Şahin, borgmesteren i Metropolitan Municipality İbrahim Karaosmanoğlu, blev tildelt Kaptan Captain Driver of the Month "tildelt af den ikke-statslige organisation kaldet Captain's Club. Takket være sin førstehjælpstræning var Hayrettin Şahin, der reddede et barns liv under sin pligt, også gæst i mange tv-programmer takket være sin følsomme opførsel.

FØRSTEHJÆLPSUDDANNELSE

Hayrettin Şahin, der tjente som busdriver hos TransportationPark A.Ş., et datterselskab af Metropolitan Municipality i Kocaeli, blev tildelt på panelet Transport Platform og prisuddelingen arrangeret af Captain's Club. Omar Asaf takket være den førstehjælpstræning han modtog, mens han åbner barnets liv ved at åbne vej for vejrtrækning Hayrettin Sahin''Captain of the Month '' blev tildelt førerens kaptajn. Sektor fra mange førende institutioner og serviceorganisationer deltog i ceremonien, turisme, lange afstande, driver og kaptajn 2017 år 5 hele den samlede måned i en særskilt kategori i Tyrkiet, herunder by- og kaptajner af året blev valgt.

ALLE blev samlet

Lanceret på hjemmesiden forud for prisoverrækkelsen, blev den tyrkiske befolkning i almindelighed ved at stemme Hayrettin Sahin valgt kaptajn for marts. Hayrettin Şahin værdsat endnu engang alle på den ceremoni, der startede med videoen, som vores chauffør reddede babyen. Mr.Yasin Özlü, General Manager for TransportationPark, takkede endnu engang Şahin, som besøgte ham med sin pris for hans eksemplariske adfærd. Besøget sluttede med et souvenirfoto.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar