Pensioneret Sundhedsdirektør Cengiz Uzuncan talte til Sihhiye Wagon

14 marts Medical Day aktiviteter inden for rammerne af den igangværende Health History Exhibition Basmane Gar, pensioneret sundhedsdirektør Dr .. Cengiz Uzuncan delte Sıhhıye Wagon, som han tjente i en periode med publikum på konferencen "Medical Wagon Story Conference".

Formanden for Izmir-kammeret for læger. Dr. Fehmi Akçiçek og bestyrelse, TCDD 3. Regionalchef Selim Koçbay, stedfortrædende regionalchef Soner Baş, TCDD Transportation Inc. İzmir Regional Coordinator og Logistics Service Manager Habil Emir, læger, sundhedspersonale og personale deltog.

Dr. Uzuncan formidlede sin tjeneste, minder og minder om, han gav i Doctor's Wagon til publikum på konferencen.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar