Tender for Izmir Bay og Port Rehabilitation Project vil blive gentaget i 27 April

27 gentages i april på grund af det faktum, at størstedelen af ​​de deltagende virksomheder ikke opfylder kravene til prækvalifikation som en del af “Golf- og havnrehabiliteringsprojektet Izmir, der er arrangeret af Izmir Metropolitan Municipality.

Generaldirektoratet for Izmir Metropolitan Municipality for İZSU, der sigter mod at gøre İzmir-bugten svag og grunne igen ved at forhindre grundere, gentager sit internationale konsulentudbud, som er et vigtigt skridt inden for rammerne af "Golf- og havnrehabiliteringsnedeniyle, da virksomhederne ikke indsender deres dokumenter i overensstemmelse med udbudsspecifikationerne.

Åbning af 13.5 kilometerlængde, 250 meter bredde, 8 meter dybde cirkulationskanal på den nordlige akse af Golfen, overførsel af 25 millioner kubikmeter screeningsmateriale til genvindingsområdet ved siden af ​​Çiğli spildevandsrensningsanlæg, der overfører de scannede materialer til det naturlige habitat ved hjælp af den mest passende metode. IZSU, 27, arrangerede et udbud til design og forberedelse af ø-implementeringsprojekter. 5, et udenlandsk 10-selskab, deltog i den første fase af konsulentbuddet med N Specific Bidders Procedure ”. IZSU-Kommissionen undersøgte dokumenterne fra de virksomheder, hvis ansøgningsskrivelser blev modtaget. Det blev konstateret, at to ansøgninger opfyldte præ-kvalifikationskriterier, og 7-ansøgning ikke opfyldte præ-kvalifikationskriterier. Det blev besluttet at annullere bud på grundlag af levering af Ön Hvis antallet af kandidater, der opfylder forkundskravets minimumskrav, er mindre end 5 i Ön prækvalifikationsspecifikation, der skal anvendes i konsultationstjenester ”, annulleres budet og genudbydes på samme betingelser. Udbuddet i den første fase af konsulentbuddet afholdes i april.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar