Antalya 3. Signaturer til Stage Rail System Project

Kontrakten for opførelsen af ​​27 Stage Railway System mellem Varsak og Zerdalilik, som blev tiret af Antalya Metropolitan Municipality tirsdag marts, blev underskrevet med en ceremoni. Præsident Menderes Türel trods alle hindringerne for underskrivelsen af ​​kontrakten sagde, 3. Han sagde, at den første del af sceneskinnesystemet mellem Varsak-Otogar vil blive taget i brug inden udgangen af ​​december i år.

25 kilometer 3 mellem Kepez Varsak og Zerdalilik. Stage Rail System Projekt byggekontrakt blev underskrevet. Borgmester i Antalya Metropolitan Kommune Menderes Türel, generalsekretær Birol Ekici, Chief Advisor Av. Caner Şahinkara, vicegeneralsekretær Bedrullah Erçin, leder af transportplanlægning og jernbanesystemafdeling Hülya Atalay, MAKYOL Konstruktionsformand Adnan Çebi, MAKYOL Konstruktionsprojektgruppe koordinator Barış Gazioğlu, Yüksel Proje A.Ş. Vicedirektør Harun Tulu Tunçay og Boğaziçi Project Engineering Formand Hacı Karakuş, kommunale bureaukrater, mukhtars og borgere deltog.

De beskyldte os for at drømme

Talere ved ceremonien sagde borgmester Menderes Türel, Antalya, at de havde glæden ved at tilføje en ny ring til de tjenester, den fortjener. Understreger, at de har realiseret mange store projekter en efter en med en miljømæssig og bæredygtig tilgang efter at have taget stilling i 2004, sagde præsident Türel. På det tidspunkt, da vi talte om disse projekter, var vores politiske rivaler utilstrækkelige selv for at opfatte, de kunne ikke handle og kunne ikke producere tjenester. Men vi har vist, at vi er et actionhold siden vores første dage, og vi arbejdede straks dag og nat ved at løfte armene op, produceres og tages i brug. "

Vi har løst vigtige mangler

Borgmester Turel sagde: "Antalya var tom, for eksempel, kanal som kloakering, rensningsanlæg, vand, regnvandsdræninger, under- og overkørsler, fodgængerovergange, gågadeområder, parker, børnehaver, sportsfaciliteter og områder, ungdomscentre. sagde, at de største mangler er fastsat af tjenester. Türel udover alle disse tjenester, jernbanesystemet 3. scenen er under opførelse, sagde han.

Vi sluttede i rekordtid

Efter et år lang pause 5 valg efter 2014 begyndte at tjene Antalya, sagde borgmester Turel, "2.Aşama Rail System-projektet udarbejdet på kort tid og ministeriet for verdensrekordministeriet, sagde vi, at vi var færdige og taget i brug. 30-35 bar tusindvis af passagerer. I dag begyndte vi at se tusindvis af 80. "

Du kan ikke holde os ude af vores vej.

Ligesom alle projekter 3. Understreger, at offentligheden blev præsenteret for offentligheden for senere godkendelse i jernbanesystemet, udtalte præsident Türel, at 5-afstemningen blev brugt i 2017-kvarteret i november 23. Türel understregede, at Verdensbanken også yder lån fra Verdensbanken til finansiering af dette projekt af International Finance Corporation (IFC) uden at anmode om en statsgaranti. El Dette afslører tillid hos udenlandske kreditinstitutter i vores kommune. " På baggrund af projektets indkøbsproces blev de også udsat for mange vanskeligheder og forhindringer, siger Türel, at der var dem, der protesterede mod den offentlige indkøbsmyndighed inden udbuddet. "Du kan miste tid til os, men du kan ikke forhindre vores mål at gå".

Arbejdet begynder

Præsident Turel, 3-scenen, når jernbanesystemet vil ende, når følgende erklæring fremsat; "I første fase vil forbindelsen til det eksisterende system blive leveret op til Varsak-Otogar-linjen. I slutningen af ​​december planlægger vi at bestride denne linje. Før 2019-valgene afslutter vi linjen op til universitetet. 10-15 vil begynde at arbejde i løbet af dagen. 3. På scenen 38 vil stykker være crossover stall. 1 er et metrostop. Vi vil bygge 4 overpasses på jernbanesystemet. "

Efter præsident Türel's tale blev signaturceremonien afholdt. 3. Stage Rail System Construction Contract Antalya Borgmester Menderes Türel, generalsekretær Birol Ekici, Chief Advisor Av. Caner Şahinkara, vicegeneralsekretær Bedrullah Erçin, leder af transportplanlægning og jernbanesystemafdeling Hülya Atalay, MAKYOL Konstruktionsformand Adnan Çebi, MAKYOL Konstruktionsprojektgruppe koordinator Barış Gazioğlu, Yüksel Proje A.Ş. Vicedirektør Harun Tulu Tunçay og Boğaziçi Project Engineering Formand Hacı Karakuş.

Vil være forbundet til Varsak-Zerdalilik

Startende fra Kepez Varsak og tilslutning til den nostalgiske sporvognslinje foran trænings- og forskningshospitalet i Muratpaşa Meltem, 25 kilometer 3. I Stage Rail System Projektet vil der være 38 stationer, herunder 1 level crossing og 39 metrostationer. Linjen, der starter fra det gamle rådhus, fortsætter til Süleyman Demirel Boulevard, Sakarya Boulevard, Bus Station Junction, Dumlupnar Boulevard, Medicinsk Fakultet, Meltem, Uddannelse og Forskning Hospital og Museum, hvor det vil fusionere med den gamle nostalgi sporvogn. Den nostalgiske sporvognslinje vil også blive moderniseret med det store projekt, der vil bringe moderne offentlig transport til Kepez. Nostalgi sporvognslinjen mellem museet og zerdalismen arrangeres med de nye vogne.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar