ARUS-medlem Kayseri Transport Co., antog stillingen som præsident for TÜRSİD

I 2017 fungerede han som vicepræsident og leder af Light Rail Systems Division for International Public Transport Association (UITP), der opererer i 96 land og har 1500 corporate medlemmer. General Manager Feyzullah Gündoğdu overtog pligten til formand for All Rail System Operators Association (TÜRSİD)

Istanbul, Ankara, Izmir, Bursa, Antalya, Adana, Izmir, Kayseri, Konya, Gaziantep, Samsun, Eskisehir TÜRSİD er medlem af skinnen selskab, blandt medlemmerne at fremme udvekslingen af ​​oplysninger, ressourcer bruge mere produktiv og effektiv, og året 2012 for at finde løsninger på sektorbestemte problemer fortsætter sine aktiviteter fra.

I TÜRSİDs generalforsamling, der varetages af Bursa, udpegede medlemmerne i fællesskab af bestyrelsesmedlemmerne og enstemmigt Kayseri Transportation A.Ş. General Manager Feyzullah Gündoğdu blev valgt

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar