Başkentray's Changing Face of Ankara

Kayaş-Sincan-pendlerlinjen til metrostationen og 12 2018 XNUMX-datoen for datoen for den service, der tilbydes til hovedstaden TCDD Transport Inc., blev startet.

36 en kilometer lange jernbanestrækning sammen med YHT Eryaman BAŞKENTRAY 23 betjener forstæder stationer herunder Station Akdeniz metrostationen og Røde Halvmåne, Independence, og det er blevet muligt at foretage overførslen til Ankara Maltepe station.

Med hovedstaden i AnkaraKart målede Başkentray mere komfortabel, komfortabel, økonomisk og hurtig bymidte offentlig transport.

På den anden side, med henblik på at opfylde behovene hos passagererne Xinjiang, Tulip, Elvankent, YHT Station Eryaman, Etimesğut, Hippodrome, Akdeniz, Independence, Cebeci, Mamak og lukkede kommercielle områder i Kayas station blev oprettet.

15 5 bevæger sig mellem 520 og 59 minutter fra 49 til 17 og 11 minutter fra XNUMX til XNUMX minutter.

Mens forstæderne, YHT og konventionelle linjer blev adskilt fra hinanden, var Başkentray rettet mod mere effektiv og effektiv styring ved at fjerne niveauovergange. I denne sammenhæng 4 mellem Ankara Kayas Ankara-Behicbey mellem 6 og Behicbey-Xinjiang mellem 5 linje signalering og elektriske samlede 156 kilometer ny jernbane yapıldı.xnumx stykker motorvej vejunderføringer og overføringer af 12 fodgænger vejunderføringer og overføringer en tunnel og 10 culvert blev bygget. Kørselspassagernes sikkerhed blev øget med nedre og øvre krydsninger bygget langs linjen, mens ventetider i trafikken blev fjernet.

Başkentray leverer gratis service mellem april 12 og april 23 (inklusive).

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar